liten up to date.

uppdatering av läget:
> imorn är det sista vfu-dagen. jag är både lättad och lite ledsen, det var mycket roligare än jag trodde. jag kanske ska bli lärare ändå.
> i lördags var jag med mamma, ola och tompa på kolmården. vi såg både apor (enzo!) och snöleoparder och badande nallar.

image157
vi som spenderade en solig dag på kolmården tillsammans. från vänster; apa, ola, mum och tompa.

> jag blev lite väl full på majfesten. men det var sjuukt stört roligt! jag och jenny hade nog roligast av alla. bäst utklädnad hade mita, karin, elin, sara, alex och fredrik. de var utklädda till turtles och råttan och tjejen!

image158
michelangelo, donatello, rafael, leonardo.. i oklar ordning

> jag pratar med jorkz på msn för första gången sen jerusalems förstörelse. trevligt!
> mattias slingade håret på mig förut, så nu är jag lite ljusare än vad jag var tidigare!
> mattias har även laddat ner det senaste simstillägget till mig MEN sitter själv och spelar det just nu. innan jag hann testa det till och med! haha.
> jag har en ny cykel! eller ny och ny, men den är nu för mig iallafall. rambotjyckeln är under konstruktion hemma i linghem. den kanske aldrig ser ryd igen.
> imorn drar jag och bobby till uppsala för valborgsfirande. watch out!
vardag | | En kommentar |

kärlek & illamående

"hej..! du ha-er kommit till mattias - jag sva-erar inte i telefonen.. så spela in ett meddelande.. så e-ringer jag upp. piip" har jag hört tretusen gånger ikväll. mattias batteri dog nån gång under början av kvällen och jag hinner glömma det hela tiden. anlednigen är att jag är på toooook för full. toalettstolen har redan f¨ått sin andel av mig och nu vill jag gå och lägaa mig tryggt. men men, jag kommer förhoppningsvis (finns det ingen skön förkortning för "förhoppningsvis"? typ fhnv?) somna uta n några besvär men helst hade jag haft mattias bredvid mig när jag somnade OCH jag hade velat ha hans lugnande ord i mina öron nu när jag feela ´r så här ill men somsagt kommer jag inte fram och det kanske är det bästa, för varfäör ska jag störa hans festande när jag mår dåligt egentligen? jo, för jag VILL att han ska vara nära mig. och hade hans mobil funkat tror jag att han skulle velat att jag berättade det och jag tror att han skulle lagt ner allt han hade för händerna för att komma och få mig att må bätttre. jag älskar dig mattias.

jag var full när jag skrev det här är det okej med alla?
vardag | | 3 kommentarer |

teachers leave the kids alone!

ska vi för alltid ta adjö,
vill jag hellre dö
än tvingas leva ensam utan dig


nu lyssnar jag på korns version av another brick in the wall och känner inte det minta dåligt samvete för att jag inte är på berzan. anders skulle vara ledig idag och jag skulle egentligen följt hans klass, men det vet inte dom om. så ingen kommer att märka att något är fel! smart drag av mästarinnan.

nu är fattigdomen över! inatt klockan tolv ramlade pengarna in och nu är jag rik. detta ska firas med ett tornby-besök och kanske någon form av shopping tillsammans med lillsten. tråkigt nog har jag ingen frukost att äta! får väl gå hungrig då.

jag hatar att behöva ljuga. jag trodde jag skulle slippa det, hade lagt upp det snyggt ändå med ett allvarligt tonfall, men här tvingas lögnerna ur en. det är jobbigt, jag vet inte vilken lögn jag ska välja. jag snörjs in i trådar av osanningar, blää. nej sims rädda mig från verkligheten en stund, thaaank you!
vardag | | Kommentera |
Upp