grab hold and do not let go.

klockan fyra idag, medans vi stod och stekte tillsammans med lars och bomlasse ute i vallamassivet, avslutades nolle-p! axel bevisade detta genom att knäcka en öl fem minuter över och sedan var det fritt fram för alla att hångla med alla. haha. nej men det känns otroligt skönt att vi alla har genomfört det här tillsammans och nu är det över, nollan är etta och faddrarna är vanliga jämlikar! foul är mänskliga! läx är fortfarande läx ett bra till, men det är bara underbart.

speak to me and don't speak softly
talk to me and let me know
grab hold at my shoulder and tell me
grab hold and do not let go

nej nu ska jag bestämma utstyrsel för ikväll - jag ska vara snyggast i kårallen - och sedan ska jag hoppa upp på hojen och trampa till ryd och hem till mita och valona! där har jag inte varit sen i våras så det ska bli helt underbart. och efter deeeet vandrar vi över till huset mittemot, till das joel and axel place, för förfest tillsammans med foul och läx och öf och alla! jag är pepp för äntligen får jag festa med alla mina bästa, och framförallt med min respektive! vi har inte festat ihop på jättelänge, inte sen vi hade vår tvåmannafest ute på mattias land <3. haha.

it's time to daaaance!!!!!
 
vardag | | Kommentera |

träningsvärk och bakfyllaaa.

aaw, mattias sover i sängen och jag vill bara springa och kasta mig på honom och pussas och kramas och väcka honom! jag sitter här och väntar på att han ska vakna för jag är så sjukt hungrig. men jag misstänker att den pizzan jag har planerat att vi ska gå och äta tillsammans kommer bli ganska sen eftersom han kom hem tio imorse efter att ha varit vaken 24 timmar - och att han sen inte somnade förrän för typ en timme sen.

MEN nu har foul gått ur attityd och det är otroligt underbart att ha sin pojkvän tillbaka även i offentliga sammanhang! nollesittningen igår var grym, även om schemat fuckade upp redan innan de satt sig i salen så blev det helt tokigt bra. jag serverade och var livrädd att det skulle gå illa men det gick bra och det var riktigt roligt om än lite segt i fötterna.
sedan hade vi eftersits och tvingade upp x-läx och xx-läx och vi sjöng och drack vin och var dreggiga och glada!


FOUL har förvandlats till vanliga dödliga igen!

jag har träningsvärk i alla armarna för jag har burit massa stolar och bord och kött och grejer som armarna inte är vana vid. kanske håller det på att födas lite muskler därinne, så det är därför det gör ont? förresten så har jag tappat bort mitt visa-kort. det är mindre bra för i need it. hoppas att det ligger här inne i mattias rum annars tappade jag det igår :/ ska leta lite.
vardag | | Kommentera |

all i wanna do is pang pang pang

ka-tjiiiiing sa det och så fylldes mitt konto med csn-pengar! 11000, tack och bock!

ååh vad jag är trött och yr och lite halvlullig fortfarande, men det var det värt, jag hade riktigt roligt igår! nu ska jag snart dra på mig vit skjorta och svarta jeans och cykla till kårallen för idag är dagen då jag ska servera på en sittning för andra gången i mitt liv (och förhoppningsvis går det bättre denna gång än den förra..host). ikväll får vi iallafall inget vin INNAN vi har jobbat färdigt så det ser ganska ljust ut.

jag tänkte skriva att snart är nolle-p över men det stämmer faktiskt inte för även om det är avslutningssittning så fortsätter nolle-p i två dagar till. men då har foul gått ur attityd och saker och ting kan bli lite mer as it's supposed to be lixx.

funderar på hur jag ska göra med mat idag. donken är egentligen inte att föredra men jag ORKAR inte ställa mig och laga nånting så det lutar åt det hållet ändå.. helvete vad mycket skräpmat man har slängt i sig de här inledande veckorna av terminen.

njaej om jag skulle ta och kasta av mig kläderna (de få plagg jag har på mig) och ställa mig i duschen.. det borde väl pigga upp mig lite. annars vet jag inte hur jag ska komma igen, antar att jag får gå på sparlåga isånafall. förresten är det björn som bossar över forte! och ljud&ljus ikväll, sjukt kul och bra och så för då kanske han spelar alla som inte dansar i smyg.
vardag | | Kommentera |
Upp