känslor & bio.

mycket händer nu. känslorna är alltid nära och igår ägnade jag mycket tid till att gråta. allt känns tungt och osäkert och jag orkade till sist inte bära allt utan det exploderade och jag grät utan att egentligen känna att det hjälpte.
sedan bestämde jag mig för att göra något åt mig själv och idag känns det bättre. får ta en dag i taget.
som tur är finns mattias, han förstår mig kanske inte alltid men han tröstar och finns där och luktar så otroligt gott så jag aldrig vill släppa hans famn.

idag var jag iallafall inne i stan och försökte leta efter något att ha på mig på nyår, även om jag egentligen inte alls känner mig taggad för att klä mig fint och vara ordentlig och stylad. vill helst gömma mig under täcket och bara sova, men jag veeeet att så fort vi kommer till karin & fredrik kommer den känslan vara som bortblåst och jag kommer vara jätteglad att jag gick dit! hittade i vilket fall som helst ingen klänning så jag köpte en vardagsskjortklänning på hm istället som jag spanat på en längre tid och sen gick jag och josefina på bio. och det var nog det bästa jag gjort i hela mitt liv- thank GOD for twilight! jag hade inga som helst förväntningar, trodde att den skulle vara ganska kass men ojsingen vad jag bedrog mig! edward, den killen som huvudpersontjejen blir kär i, var det snyggaste jag någonsin sett!! åh, jag vill se filmen igen nu och på momangen. jag och josefina blev helt upp över öronen förälskade i hela filmen och vi kunde inte sluta prata om den, även om jag hatar att diskutera filmer!


*dreggel*

det är förresten oerhört skönt att jag har min lillasyster josefina. vi har kommit varandra mycket närmre sen jag flyttade hemifrån och jag älskar det, för vi är mycket mer lika än vad vi trott. hon är en av de bästa och finaste människorna jag vet, lugn och jordnära men också så sjukt rolig och söt. du är bäst gumman! (utan att favorisera syster förstås, kärleksförklaringen till julia får komma i ett annat inlägg :))

puss alla!
vardag | | 4 kommentarer |

volta u160 still going strong!

jag tror aldrig vår lägenhet har varit så ren som den är nu - den kan inte ens ha varit det när vi flyttade in för nu skiner det verkligen! känner mig så sjukt duktig, och så tror jag att jag faktiskt börjar vänja mig vid min ensamhet för jag gick och pratade med dammsugaren som om den vore en hund och sen när jag var klar klappade jag på henne (ja ni hör!!! henne wtf!?) och tackade för att hon orkade sig igenom alla 80 m2! duktigt värre faktiskt. världens bästa dammsugare är korad - över 20 år gammal men still going strong!


jamie t - calm down dearest
PUSS!
vardag | | 2 kommentarer |

städning för att ha något att göra..

nu räknar jag ner timmarna tills mattias kommer hem igen - och tills dess tänkte jag att jag ska försöka få hela lägenheten städad och skinande ren med den nya dammsugaren, och kanske även en ny hårfärg! jag har nämligen världens utväxt men vågar samtidigt inte bleka håret igen, det mår ju så dåligt av det! så funderar på om det ska få bli mörkt.. dock kommer jag bli så sjukt blek då, fast det är jag ju redan nu.. tåls att tänka på, ska försöka bestämma mig medans jag kliver runt med dammsugaren som en gammal tant (med betoning på gammal, för förut när jag skulle luta mig framåt fick jag världens kramp i ryggen, typ icheas eller något! jag trodde jag skulle dö).


googlar man på mattias hjelm hittar man den här gamla bilden på orrbo och tias! världens sötaste. åh, kom hem nu, jag saknar dig så det gör ont!!!
vardag | | 5 kommentarer |
Upp