gäller hela kvällen mellan tolv & fem.

jag gick och la mig och såattsäga powernapade i en timme (ptja en och en halv kanske det var) och det var tamejfan det skönaste jag gjort på länge (ååh när jag skrev det där tänkte jag mig att det skulle uttalas så som karl bertil johnsons pappa pratar). det var bara så stört svårt att kliva upp igen, men där kan jag ju inte ligga kvar hela kvällen heller!

som tur var så berättade alex direkt när jag vaknat att vi ska till mita och albana och äta pannkakor eller våfflor så då var det ju helt klart värt att stiga upp ur sängen. men först ska jag bort till alex korridor och kika läget!

alla som inte dansar är våldtäktsmän!
jag vill gå på fest! imorn blir det flamman och på lördag emelies inflyttningsfest. men först är det jobbigt seminarie imorn. gud ge mig party nu. amen.

vardag | | 2 kommentarer |

en lång dag.

image105precis som rubriken antyder har denna dag varit ovanligt lång. den började redan klockan halv fyra med att jag steg upp hemma hos mattias, värmde en thermos te och trampade genom vallaskogen till campus och collosseum där jag mötte upp mita, valona, alex, julia och martin. vi skulle nämlish köa för biljetter till den populära kravallen valla saucer rennen, vars biljetter släpptes klockan 12 idag! morgonen på colloseum var ändå mysig och förhållandevis händelserik då vi bland annat spådde varandra, åkte på bilfärd till statoil klockan halv sex, klättrade efter skor, tittade på scrubs, läste rocky och sov.

vi fick kölapp nummer 223 (de började på 200) och gick till key och sov i två timmar innan föreläsningen klockan 10. efter den var vi åter på plats i collosseum för att först då få hämta ut våra biljetter.. och nu efter allt slit har jag dom! weej. så nu spörs det att kravallen blir jäääävligt rolig ;)

andra föreläsningen sög och sedan jobbade vi lite halvseriöst med vårt grupparbete. nu har jag ont i huvudet, är allmänt jättesunkig och ska laga POTATIS (mmuuuums) till mgi själv innan jag ska gå och sova typ. kaaanske ska jag sova hos mattias inatt :)

herregud vad jag är slut i huvudet. MEN jag är glad! det var trots allt en mysig natt/morgon! :)

vardag | | Kommentera |

ovanligheter.

tvättmaskinen var upptagen så jag har ägnat senaste timmen åt att tvätta förhand. alla favoritkläderna hamnar ju i tvätten direkt, och tvättar man då inte direkt, dröjer det så länge innan man kan ha dom igen!

jag var aldrig och handlade. jag ska gå nu istället. och just nu har jag luggen utsläppt. DET är ovanligt!
vardag | | Kommentera |
Upp