orienteringsnördstyle ON.

eftersom jag ska tävla imorn för första gången sen jerusalems förstörelse, och egentligen inte är det minsta pepp på det, har jag bestämt mig för att gå in för det till 100%. jag ska lägga fram min orienteringsmundering redan ikväll, stiga upp glad i hågen imorn bitti klockan halv sju (tänk på att det blir sommartid inatt också, så egentligen stiger jag upp halv sex!) och äta min havregrynsgröt. klockan 07.15 åker jag tillsammans med mina älskade klubbkamrater mot nyköping och måsenstafetten. jag tänker inte gnälla när det visar sig att det är 1500 meter från bilen till tc och jag kommer gladeligen jämföra mina sträcktider och vägval med andra likasinnade efter avslutat lopp. jag har tagit reda på all relevant information; det är skala 1:10000 vilket innebär att man kommer att se bra på kartan men jag kommer ha svårt att veta hur långt jag ska springa då jag är van vid 1:15000. det är ekvidistans 4 meter så det kommer säkert vara kuperat. jag kommer bli trött men eftersom jag älskar att pressa min kropp till the edge så kommer jag bara njuta av mjölksyran i uppförsbackarna.

min bana är 6 km lång svårighet svart. 6 km har jag inte sprungit på jagvetintehurlänge men det är bara en rolig utmaning. duschen är utomhus under bar himmel 500 meter från tc och den kommer säkert vara kall, men det är bra för hyn har jag hört. att duscha kallt.

jag ska ha stövlar och skylla på luftbubblan i kompassen ifall det går dåligt. men det kommer det ju inte göra, jag har alla förutsättningar i världen för att det här ska bli mitt livs lopp. right?

         

image131
vardag | | 3 kommentarer |

hola bandola.

idag har det varit en händelserik dag. först vaknade jag upp, bakis och med uppsvällda ögon och sjukt sugen på cocacola. inget vackert för världen med andra ord. efter en stor kopp te med socker i (det närmaste jag kunde komma colan) kändes det bättre, så jag tänkte "varför inte göra världen lite mer händelserik?" och så spillde jag ett stort glas vatten i mattias nattduksbordslåda så all kurslitteratur och shit som låg där i blev dyngsur.

sedan (jag hoppar över cirka två timmar här där inget vidare händelserikt hände) gick jag till bussen för att åka ner på stan, och gissa vem jag ser då om inte mr X!? scary, tänkte skriva i bloggen häromdagen att han på något konstigt sätt blivit som uppslukad av tomma intet (eller så har han bara hittat på bättre förklädnader??) men så dyker han upp när man minst anar det. satt iallafall vid busshållplatsen och höll uppsikt på honom. han hade gröna byxor av någon anledning och nya glasögon, och så gick han över övergångsstället och försvann. på bussen satt jag och funderade på hur mycket jobbigare det var att ha förhållande när man var liten (inga pengar och ingen bil, hur hade man råd att träffas egentligen?), och sedan steg jag av. i stan köpte jag en present till pappa och lyckades få 25% på mina monki-inköp och gick därifrån med ett leende på läpparna, tills jag hittade en ny jättefin adidasjacka som jag inte hade råd till.

efter det åkte jag tåg hem och träffade lovisa linde. hon berättade om idas resor genom afrika (imorn skulle hon tydligen till etiopien) och allt hon och hennes vänner gör för de afrikanska barnen. jag kände mig ganska dålig som bor kvar i futtiga ryd och pluggar till lärare när hon reser runt i afrika och skramlar pengar till barnhem..

bjöds på chiliconcarne och massa rödvin hemma som gjorde mig sömnig, och det är jag fortfarande. julias hår är tre gånger så tjockt som mitt.
vardag | | Kommentera |

it's time to celebrate!

och äntlish äntlish ÄNTLISH är det över!!!!

berättelsen om KG föll i glömska och likaså Liedman och techne och all jobbig skiiiiiit (iallafall fram tills omtentan, om man tvingas göra den). ikväll blir det fest och jag antar att jag snart kommer vara jättesugen, men just nu är jag mest hungrig och trött.

jag vill egentligen ha massa chips och massa godis, för jag känner att jag är stööört värd det, men eftersom jag numera går på diet (jag har hållt skapligt hårt på den i typ fyra dagar.. fast jag har ätit glass en gång :|)  så antar jag att jag får nöja mig med kvällens caribbean kicks! (4%igt äppelvin med tillagd rom-flavour och vattenmelonsmak)

jag såg schtimpen i key idag! smygtittade på henne från ett grupprum på tredje våningen

men sluta deppa börja peppa!!!!!
vardag | | 3 kommentarer |
Upp