X.

dagen har gått i bakfyllans tecken, även om den mattades lite efter mcdonaldsbesöket där frukosten intogs klockan två. jag, björn och mattias satt under några träd och åt hamburgare och diskuterade igenom gårdagen. det var krysset igår och jag måste säga att jag inte hade alls roligt. jag tappade bort alla mina vänner på alla de olika dansgolven och hade oturligt nog lagt in min mobil i garderoben. mesta av tiden gick alltså åt till att leta efter folk och när jag väl hittade några var jag inte sugen på att dansa längre.

men förfesten i viagraparken var otroligt kul! kapsing, andjakt och så kissade vi framför securitas. haha.
staffan blev helt paff när jag berättade att jag är från linköping, och inte från stockholm, som han trodde.

jag sov typ en timme förut, och fy sjutton vad skönt det är att sova på dagen. nu är jag helt lagom lugn och på ett mysigt humör. helst vill jag sova mer, eller mysa framför en bra film eller något. ska föreslå det för han jag delar rum med!

psssst, julia lillsyster... jag ringde dig två gånger på din födelsedag men du svarade inte! så det så. jag kanske kommer hem en sväng imorgon. puss!

vardag | | Kommentera |

dags för kryss!

imorse fick vi typ testa hur det är att vara ett uland för vi hade inget vatten. det var jobbigt för man glömde bort det hela tiden. först ska man på toa och så går det inte att spola, och sen ska man borsta tänderna och så kommer inget vatten, och man ska sätta på tevatten, och diska. alla gånger gick man till kranen av vana och blev lika sur varje gång på att man hade glömt bort att det inte kom nåt vatten.

det kom en farbror och informerade om att det var vattenläcka nån stans och att hela valla var utan vatten. men så när jag kom hem från skolan så var vattnet tillbaka, dock var det brunt först. euuw.

nu ska jag strax hoppa in i duschen (ja man ska vara jävligt glad att man har rinnande vatten i sitt hushåll, i know that for sure!), sen ska jag sätta på mig sommarklänningen och svira bort till sommarkrysset. theme song: the love boat. tjo!
vardag | | Kommentera |

jätterädd (men pepp och lycklig)

huvudvärk som bara sjutton men nog orkade jag runt alltid - blodomloppet 2008 är avklarat! dock var det mitt sämsta blodomlopp ever, och ändå är jag nöjd. av någon crazy anledning så har jag varit nervös hela dagen, mot slutet var jag helt skakig. jag känner nån form av press på mig när jag ska ut och springa, det är jobbigt att en gång ha varit duktig nu när jag är så lunkig. men i made it - och ingen klagade. även om jag typ rullade fram.

332547-198mattias är ute på skytte-c och härjar så jag är ensam. jag har till 95% uppsikt över rummet (om man räknar bort toaletten) och ändå är jag livrädd. jag har så svårt att vara ensam, speciellt när det är mörkt. åh, jag trodde den rädslan skulle försvinna när jag flyttade hemifrån.. jag tror typ att det ska stå en michael myers runt hörnet, eller över sängen när jag vaknar, eller wherever - någonstans i mitt rum iallafall. JÄVLAAAAAAAAAR vad rädd jag blev!!!!!!!!!!!!! fick ett sms precis och herreguuuuuud åååh.

tanågradjupaandetag amanda. phu-phu-phu. (störd jag är som söker på en sån där bild till bloggen <--- när jag redan är livrädd)

så. back on track. det var iallafall världens gulligaste sms:
"jag höll hela kroppen för dig amanda. åh. jag vill åka hem snart, saknar dig. puss"
(jag frågade nämlish om han hade hållt tummarna för mig som han lovade)

nu funderar lisa på att åka med till hultsfred. yeah yeah go go! good choice!
njet. nu borde jag börja fundera på att knoppa in. morgondagen erbjuder grupparbete så det är väl bäst att vara utvilad. morgondagens afton erbjuder sommar x och DÄR gäller det framförallt att vara utvilad! pepp pepp pepp!
vardag | | 2 kommentarer |
Upp