amanda goes läderlappen goes xbox

mattias och hans tevespelsnördande vänners favoritspel är oftast av sportkaraktär. golf, fotboll, wrestling.. och så vidare. under en tid spelade de som undantag lite halo, men nu är de tillbaka i sin rätta bana igen och sportspelen är åter populära. jag är däremot inte alls speciellt förtjust i såna spel.. spelar jag fifa så brukar jag låta motståndarna styras av player 2, trots att det inte finns någon sådan.. vilket innebär att de står helt stilla så fort de får bollen och därför lätt kan fintas av! mina matcher brukar sluta med ungefär 30-0 och därför tröttnar jag rätt så fort. mina favoritspel är zelda och metroid prime, annars är jag ganska kräsen.. skjuta-spel är kul men jag är ganska kass på det, brukar föredra att sitta bredvid och titta på... men den här gången har jag bestämt mig för att testa själv! det HÄR spelet är det jag har tänkt ge mig på:

http://www.platformnation.com/wp-content/uploads/2009/08/batman-arkham-asylum-boxart.jpg

så nu ska det bli spela av!
böcker | | 3 kommentarer |

lyckat eller så inte.

vi gick iväg en sväng till martin & alex igår kväll, för att dricka chaite och hälsa på snyggjohan som var back in  town på besök! tydligen ska hans flickvän börja plugga här nu, så framöver kommer vi förhoppningsvis få se mer av honom!

denna dagen började mindre bra. jag försov mig rejält och missade föreläsningen. min mobil ligger fortfarande hos dejan så min väckarklocka ringde ju inte, gaaaah, att ha en bortsprungen mobil måste vara världens jobbigaste ilandsproblem!! nu har jag iallafall snackat med dummis och vi ska ses kl 12 imorn vid key. hoppas han infinner sig bara för jag kan ju inte direkt ringa honom imorn och ba "var är du?".. blö.

har ägnat fortsatta dagen åt att läsa lökensgards bok "arbete i referensgrupper" (skitintressant not) och försökt lära zach att springa bredvid cykeln. båda grejerna har gått över förväntan! boken har jag iallafall plöjt några kapitel i, SAMT skrivit läslogg, och hunden fattade direkt och var riktigt duktig på att springa vid cykeln. han tyckte väl antagligen att det var skönt att få en gångs skull få motionera på riktigt ;) sedan kom staffelibaff över en sväng för att hämta cykeln som han ska måla om, i röttsvartvitt! gryyymt snyggt kommer det att bli!

saknar min pappa något otroligt!
(och mamma också såklart men just nu är det mest pappa som jag tänker på om dagarna... så fort jag är ute i skogen så saknar jag!)
vardag | | En kommentar |

softish!

har spelat sims nästan hela dagen. perfekt men liiite seg söndag.

vardag | | Kommentera |
Upp