känslor utanpå.

tänkte ge mig ut och springa en sväng som en paus i den just uppstartade b-uppsatsen men fastnade här en stund.. och nu är jag helt förstörd.

kampen som jag har följt så länge nu är föralltid över. sabinas kamp mot cancern som tog över hennes kropp slutade i morse klockan 6 och jag inser ännu en gång att världen är så orättvis att det inte går att förstå. förhoppningsvis har vi läsare lärt oss uppskatta vardagen lite bättre. sabina levde min värsta mardröm mot slutet av sitt liv och jag hoppas hoppas att jag och mina kära får ett långt och lyckligt liv utan lidande slut.

sabina hade två döttrar varav en har ett liknande syndrom som det min morbror har. jag tänker extra mycket på mamma, mormor och tomas då de måste ha upplevt något liknande det här när min morfar dog i cancer 1979.

så. nu kan jag kanske orka mig ut i spåret en sväng. hoppas mattias kommer hem snart, jag måste kramas lite. ibland känns det som att mina känslor sitter utanpå kroppen.
mörker och depp | | En kommentar |

THÅSTRÖM!!

i fredags fick jag min julklapp. eller, jag fick biljetterna till julklappen på julafton förstås, men i fredags var det äntligen dags. det var nämligen THÅSTRÖM som spelade i sporthallen!

förra årets julklapp skulle ju vara en upplevelse och det var något både ola och jag tog hårt på. av mig fick han två biljetter till bob hund på cirkus den 2:e maj och jag fick alltså de här biljetterna av honom.

och vad kan jag säga?? det var GRYMT!!!! jag grät och kände mig som världens töntigaste groupie när han spelade "alla vill till himmelen" och "var är vargen". underbart! pappa var på bob dylan i jönköping samma kväll så vi sms-battlade om vilka låtar som spelades och recenserade konserterna fortgående. pappa hävdade att dylan var bäst men jag är tveksam! thåström var SUPER!!
glömde tyvärr min kamera hemma (typiskt!!) så vi tog lite bilder med olas mobilkamera. sjukt dåligt autofokus på den men skitsamma.

såhär såg det ut:

jag peppar i kön med orangea kinder. ola hävdade dock att det inte såg lika illa ut i verkligheten som på kortet. vi får väl hoppas det.


lillen gör sin standardmin.


ola slog till på en grymt snygg thåström-tröja!


förväntansfulla innan konserten börjat.


och så kom han!!! WOW!!


conny nimmersjö från bob hund var med och lirade! coolt! lite försmak på vad vi har att vänta i maj :) sorry för den suddiga bilden..
grymt nöjda och glada syskon som förlyttade sig längre och längre fram ju längre konserten framskred :) dock var det ganska dåligt drag på publiken, skärpning!


sen åkte vi till ryd och gick på hg (olas hg-debut!) men det var sådär så vi gick hem igen. men ändå, thåström var underbar!! jag fick världens bästa julklapp, TACK OLA!!

det var förresten under den här låten som jag gick nuts och blev craaaazy. så sjukt mycket nostalgi till den låten, det var till exempel den första skivan jag spelade på min allra första bandspelare som jag fick i femman. (det är förresten samma bandspelare som jag har fortfarande.. haha).nu ska jag äta spaghetti och köttfärssås som jag hittade i frysen! hoppas det går att äta?
skivor & musik | | 7 kommentarer |

gotta go to work.det är ett himla fläng hit och dit
. skola och jobb och fest omvartannat. bloggar när jag kommer hem ikväll! under tiden kan ni lyssna på den här gamla dängan. underbar och lite passande med tanke på schemat just nu! puss!
skivor & musik | | Kommentera |
Upp