yta.

efter att ha varit pank i stort sett hela februari har jag äntligen kunnat shoppa loss lite. det här resulterar väl i ett jobbigt månadsslut ännu en gång, men jag är iallafall lite lyckligare.

skor från hm, 199 kr. dimper dock inte ner i brevlådan förrän i slutet på maj. men det är bara bra så jag inte börjar använda dem tidigare.
väska från hm, 179 kr. mina småsystrar klagar jämt på min gamla handväska i tyg från hm, köpt för typ fem år sedan. så nu köper jag en ny. överraskar mig själv genom att inte klicka hem den bruna utan istället ta den svarta.äntligen gav jag mig hän och klickade hem the sims 3.. har haft det nedladdat men det har laggat som tusan utan att det kommer nya uppdateringar. vet ju att jag inte gillar det till 100% men som den äkta simsnörden jag är kan jag inte bara strunta i det här spelet! expansionerna börjar ju strömma till så nu är det dags att bli nörd även här... and off we go! 299 kronor på cdon
plus maaassa smink från elf. längtar SÅ mycket tills det paketet kommer, och håller alla tummar för att det är bra grejer!

NU: fortsätta läsa språk i fokus för att kunna skriva ett arbete. tjo.
ytligheter | | Kommentera |

första bokreafyndet:

hann faktiskt åka iväg och storhandla innan det var dags för tentan. hittade till och med en bok på bokrean (som ju drog igång idag!) som jag tycker passade mig något fantastiskt bra:


Leva med hund. den måste helt enkelt vara skriven för mig!
jag och Leva med hund ska nog komma bra överens

hur tentan gick? nja sådär. var otroligt läskigt att ha den klockan 14, för nervositeten växte under hela förmiddagen. skakade nästan när jag äntrade terra. men nu börjar det lägga sig. jag var först klar av alla, funderar på ifall jag slarvade eller om alla andra bara var lite sega? hmm. jag hade inte kunnat göra något annorlunda iallafall. 

nu står jag också i valet och kvalet ifall jag ska lämna linkeboda imorn och fara till uppsala.
vardag | | 3 kommentarer |

tenta först, sen belöning.

idag är det alltså dags för oss som läser svenska grammatik-kursen att skriva tenta. jag är bara arg och sur för jag vaknade på fel sida imorse och har inte riktigt hunnit reflektera över hur det känns såhär innan tentan, som skrivs klockan 14. jag borde nog kolla igenom alla begrepp en gång till för att de ska sitta färskt, men de står mig upp i halsen så pass att jag är rädd att jag skulle kräkas ifall jag försökte pressa ner dem ytterligare. 

när tentan väl är avklarad kommer dock belöningen serverad, oavsett om den gick bra eller inte. tentan alltså. vi ska till hg och käka och bli underhållna av joel alme.det dumma är att jag har en hund i hushållet så jag måste gå hem innan klockan elva för att han inte ska vara ensam för länge. såvida det inte är nån som känner för att vara hundvakt en stund ikväll?
vardag | | En kommentar |
Upp