hållon!nu har jag varit hemma från missmyra och i linköping flera dagar och under den tiden hann vi med en hel del grejer! största delen av tiden ägnades visserligen åt magsjuka och illamående men resten av tiden spenderades på annat! bland annat var vi på bio och såg inception, grym rulle! en eftermiddag ägnade vi åt bärplockning och  plockade ihop nästan två liter hallon, och igårkväll var vi i kollektivet mordor och badade varmvattenpool och drack vin. nu befinner jga mig i hallsberg tillsammans medpappa, julia, josefina och zach, och imorn ska jag ut till tävlingen och oringen 2010 etapp 5. känns märkligt att inte ha varit uppe här tidigaremen samtidigt hade jag inte pallat det, utan de "två" sista etapperna får räcka.. får se hur det går imorn eftersom partyt är i brunnsparken och de precis varnade på nyheterna om STORA mängder vatten i örebro län, haha. 

hallonplockning ute i rydsskogen
vardag | | En kommentar |

kräksjukan got me till sist

uschhh. igår tog den mig. kräksjukan. jag hade på något sätt intalat mig om att jag hade klarat mig, det var trots allt två dagar sedan jag lämnade missmyra and so on.. men inte då. fy ffaaan vad jag hatar att vara sjuk! som tur var så var jag bara sjuk i en dag, idag känner jag mig mycket bättre och jag klarade mig på en kräka. haha.

i lördags var vi ute med missmyragänget och det var så fantastiskt roligt! saknar alla massor, det är tomt nu när man är hemma. johans tryckargymnasielögn <3 efterfesten! <3

nu sitter tias och jag i key och betalar räkningar. vi har ingen dator i ryd så det här kändes som en bra lösning! träffade på lotta som precis fått jobb på en skola i finspång, grattis!

och så har vi köpt corren också för julia & josefina var på framsidan :) ska bli spännande att läsa! jaja. nu orkar jag inte blogga mer. peace OUT
vardag | | Kommentera |

back in ordinary life

tjejerna på stolarna som tar en bärs med polarna eller hur det nu var woop woop! NU ÄR MISSMYRATIDEN FÖRBI och det känns tomt och skönt och lite lite märkligt. på något sätt har man vant sig vid att alltid ha folk runt ikring sig och nu blir det helt enkelt lite tomt att "bara" ha mattias around. och zach såklart. men bra  på andra sätt ;) 

ikväll ska vi ha avslutningsfest iallafall och peppen är HÖG!! saknar dem redan. hoppas inte allt för många ställer in bara för att kräksjukan tagit dem. NH efter det, yeees, nu kör vi!
vardag | | Kommentera |
Upp