m <3

som vanligt är bloggandet lite mer sporadiskt under sommarhalvåret men det är sådant man får leva med. jag är just hemkommen från en tripp till stockholm där jag hälsade på världens finaste mattias. vi hade en helt fenomenal helg med mycket qualitytime och mys, allt för att de här fyra kommande veckorna inte ska kännas så långa. midsommar var också helt fantastiskt, det var jag, mattias, joel, staffan emy och joels två kompisar johan och johanna som firade tillsammans i staffans mammas lya på lidingö. världens. maffigaste. lägenhet. tyvärr hade jag ingen kamera men vi fotograferade vilt med joels, dock är jag osäker på om de bilderna någonsin kommer se dagens ljus med tanke på joels ickebefintliga tekniska läggning.. haha. i vilket fall som helst lekte vi lekar, snapsade, åt världens godaste middag, nattbadade, hade dansgolv, fylletjafsade och sharadade i en vild blandning. bakfyllan på midsommardagen var inte av denna värld men det var det sååå värt! tack för ett otroligt fint midsommarfirande ni som var med!

imorn bär det av ut mot missmyra och mitt sommarjobb. jag ska jobba på kollo för barn med förståndshandikapp och det ska bli utmanande och väldigt roligt. fyra veckor ska jag spendera där tillsammans med malin och det kommer nog bli riktigt najs! hoppas bara min hemlängtan och sova-borta-ångest håller sig på lagom distans.

NU: sovdags. puss!
glädje | | En kommentar |

jukola 2010

alltså jukolaär alltid en tävling av speciellt rang och i år var inget undantag. det var förbannat kul! min kamera ärdessvärre borta så här kommer lite snodda bilder från malla carlssons facebookalbum. varsegod o njut!

jag och fred är goa och glada och äntligen på väg mot finland! NAJS!

toapaus i simrishamn eller sillekrok eller whatevah

framme vid terminalen för att gå på färjan! vi åkteviking line dit och silja hem, för det är på silja som festen är men viking är lite billigare. detta kom att bli en riiiiktigt seg resa eftersom vi skulle ända till helsinki!

systrarna almén har klivit av båten och äntrat FINLAND!

jullebulle ute på tävlingsplatsen. solensken och peppen var hög!

damstarten. rekordmånga lag ställde upp i år, över tusen löpareskulleut på förstasträckan!

huj vad det går!

malla svepte en öl eftermålgång. det var hon värd, hon gjorde ett kanonlopp!

på kvällen hade det börjat regna så vi tryckte i tältet i väntan på herrstarten som inte gick förrän klockan 23

klockan 21 var det dock dags att ge sig ut i ovädret för magen knorrade och kisseblåsan började bli full..

nästa morgon visade sig dock vädret från sin bästa sida igen och en festivalstämning infann sig!

ölen åkte fram... MUMS

gilla!

finnarna hade strukturerat bussavfärderna jävligt dåligt så det blev en låååång väntan... men inte hängde vi läpp för det! vi hade ju ÖL

på bussen kickade vi officiellt igång festen genom att öppna våra vodka-tuber.. gott? njae vapå båten fixadevi till oss och sedan började den långa väntan på buffén.. vi hade haft otur och fått den sista sittningen vid halv elva, men kompenserades med a-hytter som plåster på såren. vi hade dock inte haft tid att få i oss nån lunch så vi var skaaapligt hungriga vid det här laget!

men vi var ju såklart glada ändå! :)

fredd och malla sjöng kareoke för att föratt underhålla oss så länge

sedan blev det äntligen dags för buffé och barnbordet bjödpå de godaste specialitéerna: pommes och pannkakor. och öl till det såklart = nöjd mandy

malin, fred och erik är mätta och glada! sedan tog vi inte så¨många fler bilder medmallans kamera. förhoppningsvis kommer freddans bilder upp snart så kan ni få fler ;) haha. jag menar, discot och efterfesten vid åland finns inte med här!

ni får förresten ursäkta det jobbiga språketi det här inlägget, jag skyller på uttråkhet och denna dators förbannat dåliga mellanslagstangent. puss!
ol | | Kommentera |

lite såntdär

alltså åh. jag får panik av att gå in på ladok. jag saknar poäng i två historiakurser men ingen kan förklara vad det är jag saknar mer än den muntliga tentan. jag slussas liksom vidare och ska maila nya personer hela tiden. sånt här ger mig panik. jag har inte fått in godkänt på portfolion heller så det är väl något där som inte var helt 100 också antar jag. damn!!

igår var jag och malin på jobbmöte och träffade våra kollegor för en månad för första gången. det verkade vara ett härligt gäng som jag tror vi kommer trivas med! veckorna framöver är rätt fullproppade med jobb men förhoppningsvis blir det mest skojsigt!

jag är helt insnöad på mumin för tillfället. läser och slukar allt jag kommer över. tyvärr är böckerna ganska dyra så jag får köpa några i taget.

bilder och så vidare från jukola kommer upp när malla lagt in dem på facebook. det var så jävla roligt!!!!!!!!! oförglömligt.
vardag | | Kommentera |
Upp