hemtenta DONE!

yes! färdig, inskickad, FINITO! nu har jag påsklov.

jag har till och med haft lovet ett tag redan för jag var klar redan klockan 3. vi har varit en sväng på myrorna efter det för att betala en vit byrå som vi ska ha i sovrummet och ett litet teakbord som vi inte vet alls var vi ska ha men som bara kostade 50 kronor.

har också hämtat ut fyra nya böcker:
veronika bestämmer sig för att dö av paolo coelho
blind lydnad av will lavender
grabben i graven bredvid av katarina mazetti
blåst av erlend loe

så det så!
vardag | | En kommentar |

hemtenta done?

idag är tanken att jag ska få klart hemtentan. tror ni det lyckas?

(och jo, det stod visst "max 5 sidor" i instruktionen.. my bad!)


såg förresten att dennis kommenterat på mitt batman-inlägg (vad glad jag blev att nån ens läst igenom det och dessutom bemödat sig med att kommentera <3), och eftersom du inte verkar ha någon egen blogg svarar jag här: jag håller med dig om att det var på tok för kort, det glömde jag bort i mitt inlägg! ska det komma en uppföljare?! YES! då förstår jag visserligen om de "sparade in" lite på karaktärerna. några måste ju finnas kvar tills nästa, haha.
vardag | | Kommentera |

den 29:e mars 2010

nu har jag suttit och skrivit effektivt på hemtentan i en timme och jag har lyckats knåpa ihop ungefär en sida i direkt text. är ganska nöjd med mig själv, även om det än så länge bara berör den textuella delen av textanalysen. som tur är har vi ingen begränsning i antalet sidor vi får skicka in så jag kan gott fortsätta i samma stil. same same. 

lyssnar på pretty odd och är ganska nöjd. vädret är inte det bästa (mulet, regnigt och brunt) men det påverkar inte allt för mycket idag. hade det varit fint väder hade jag bara haft svårt med koncentrationen i arbetet. 

förresten har zach börjat med något "nytt": han hässjar när han blir trött/varm! "wow" tänker ni, men vatusan, han har nästan aldrig gjort det förut (och det har gått ett åååår nu) men nu tycks han ha fått tillräckligt med päls för att ha ett behov av att svetta av sig ibland. men bara kortkorta stunder, precis efter att leken har avslutats. jag älskar när han gör det för han ser så otroligt söt ut med tungan ute! <3


försökte ta kort på fenomenet men som bekant tycker inte den bruna herren om att vara med på bild så jag fick smyga...

förresten är en av de nya favoritplatserna att sitta på elementet i fönstret:


en annan kan ju tycka att det ser lite trångt ut, men han verkar trivas och det är ju det viktigaste (obs bilden tagen en annan dag med bättre väder obs obs!)

näpp.. promenix kanske? vovven börjar bli rastlös..

 

vovvarna | | 3 kommentarer |
Upp