lite typiskt

jobbar mitt första pass redan imorn så är fortfarande ganska nervös.. dumt nog är ju jobbet i norrköping och när mattias och jag räknade lite så kom vi fram till att jag måste jobba typ tre fyra pass innan jag börjar "tjäna någonting" eftersom ett månadskort på östgötatrafiken kostar så himla mycket. tyyypiskt. tänkte inte alls på det när jag sökte i norrköping, tänkte bara att det blir lite extra tid att lägga på resor men eftersom det bara är tretimmarspass blir det inte så farligt för zach att vara ensam ändå. tänkte absolut inte på att det KOSTAR att åka tåg! darn. så nu typ kommer jag betala för att få jobba :P nej vars så farligt är det trots allt inte. men lite dumt var det! kanske går att byta till ett postkontor i linkan?
vardag | | 2 kommentarer |

got the job!!

SHIT är fortfarande helt uppe i varv! var nämligen inbokad på intervju idag (som att jag inte redan tjatat nog om det..) och blev så förbannat nervös någon gång på förmiddagen, och det ville typ inte släppa! gav mig ut och tränade i vallaspåret och blev av med det för stunden men så på väg till academic work så slog det till igen. väl där var det jag & två tjejer till som intervjuades på samma gångl, konkurrent-mode PÅ liksom. jobbigt att båda dom var typ tusen gånger bättre än jag, den ena hade jobbat konstant bredvid plugget sen gymnasiet och den andra var 31 år och hade redan jobbat 3 år på citymail. MEN vi fick jobbet alla tre (score!) och fick anställningsbevis och allt på plats och nu har jag bokat upp mig på lite pass de närmsta veckorna :) säkert inte världens roligaste jobb (postsortering..) men ändå, någonting! och en fot in i the system. jobbar mellandagarna, känns bra även om lite trist. 

sedan storshoppade jag på netto, hehe. och nu har jag gått promenad med julia & lisa och imorn väntar nya spännande överraskningar. men som sagt ååh kan inte slappna aaaav!
vardag | | 3 kommentarer |

några bilder från göteborgsresan!

är grymt nervös inför min jobbintervju, även om det bara gäller något så banalt som julkortssorterare. för att döva min nervositet lite tänkte jag slänga upp lite bilder från helgen. tyvärr dog min kamera i fredags så jag fick inga bilder från kvällen på lisebergs julmarknad (så SJUKT tråkigt för det var otroligt vackert där!), men några bilder från lördagen har jag iallafall:

eftersom vi är två historienördar så var vi tvugna att stanna och läsa på alla statyer i hela staden

på bussen in mot city för att JULHANDLA!

jag lyckades faktiskt hitta några julklappar! därav censuren på bilden.

valona hittade en FANTASTISK mössa på topshop! haha!

vi mötte upp kim för lite käk!

sedan var det kväller och dags för utgång! här sitter vi på en dubbeltoa inne på förfesthaket

visst är mita snygg i sin nya frisyr?

och vad tycker ni om mig i glasögon och prickig scarf?

dags att shotta! (haha skrev shitta först)

haha, skål!

peppen! (?)

BARBARA STREISAND!!! (måste sms:a mattias!!!)


NEJE nu måste jag fokusera inför intervjun. ta ut hunden och så. men göteborg var iallafall fantastiskt! saknar dig redan, loni! Puss!
glädje | | 3 kommentarer |
Upp