stångåfestivalen 2011

det blev inget emmaboda för mig, hannes och ola. tågbiljetterna hem därifrån blev på tok för dyra så vi fick snällt stanna hemma. däremot vägrade vi ge upp idén på festival. kunde inte vi ta oss till emmaboda, fick väl emmaboda ta sig till oss! men i en något annan tappning. vi var ute på fredagen och vaknade således bakfulla och dräggiga på lördag morgon - precis som sig bör när man är på festival. det här var alltså ett inplanerat drag från vår sida, ska man på festival får man inte missa några detaljer! första ölen knäckte vi tillsammans med morgonkaffet och sedan satte vi på oss festivalstassen - jeans, converse, tjocktröja och regnjacka - och cyklade ner mot olas place för att hämta öl, bandspelaren simon och campingstolar. sedan valde vi ut en fin och avskild campingplats nere vid stångån och gick för att möta upp jesus som kom med tältet. efter det var festivalen igång!

första ölen knäcktes som sagt till frukosten. bakfulla och härliga som vi var beslöt vi oss för att inte duscha, det gör man inte på festival. vi struntade också i att ladda mobilerna för urladdade mobiler hör också till.

mums! eller?

stångåfestivalen 2011 - fina grejer dä! i bakgrunden skymtar campingen.

till vänster har vi festivalens allra fullaste deltagare. alltid var han värst: antastade förbipasserande, däckade, käkade av andras fyllemat, bajsade på stångåmonumentet - till sist klipptes bandet.

calle klättrade på minnesmonumentet och den sura vakten funderade på att slänga ut honom.

när vi hållt igång festivalen i över 8 timmar gick vi till nationernas hus och dansade till fredrik strage som vände plattor på sweat!. fantastiskt var det, han var så himla härlig att titta på. nördig, peppad och glad. gotta love it. stångåfestivalen var ett så sjukt bra initiativ, hoppas festivalen är öppen nästa år också. tyvärr ställde smk in, men johnny cash ställde upp och framförde samma låt otaliga gånger. simon agerade också grymt bra coverband så vi klarade oss bra.
glädje | | 4 kommentarer |

paketöppning.

NU har jag städat klart och då fick jag äntligen öppna mitt paket!! som jag skrev i nåt tidigare inlägg har jag vunnit en grej på tradera och när jag kom hem idag låg paketet innanför dörren. så himla kul även om man vet vad det är för nåt i!!! hehe. var lite rädd att karln jag köpte paketet av skickat fel grej också, vågade inte lita på att jag verkligen vunnit den här grejen till så billigt pris.. nu ska vi kolla vad det var!


fint inslaget i rosa blompapper, till amanda almén i lindköping. så sött!


öppnar paketet och där ligger... ett paket till? hmm?


öppnar lite till och hjärtat slår några extra slag, för det är ju rätt, det är...


..L.A NOIRE!!! så himla himla laddad!! 

nu ska jag bestämma över vad som händer ikväll. eller det som händer är ganska klargjort, frågan är snarare i vilken ordning. puss!
vardag | | En kommentar |

städmani

nyss hemkommen till ryd efter några dagar i linghem. och gosh, vad skadad man blir. mamma är värsta städfreaket och det är alltid alldeles skinande blankt och rent och fint där hemma. av någon anledning har jag inte ärvt en endaste liten gen av det där och har själv alltid stökigt/skitigt/smutsigt hemma (hatart men så äre). men har man varit i linghemmet och kommer hit går det inte att blunda för kontrasterna - det är i stort sett omöjligt att göra något åt det. och eftersom jag och julia igår pratade om hur mycket roligare det är att träna i nya/snygga träningskläder så tänkte jag att det kanske fungerade på städning också? och så sprang jag i regnet till hemköp (slog två flugor i en smäll och tränade på vägen dit, sprang en extrasväng och såklart kom regnet och jag blev dyngsur så jag undrar vad de tänkte om mig inne på affären egentligen, hehe) och köpte det här:


(smuts under bordet, jepp.. men ska städa bort det nu!)

även om man lätt tror det så jag handlade inte grejer bara för att handla, det behövdes faktiskt ett lyft i städskåpet. än så länge har jag kommit ganska långt men har också en bit kvar - men jag har belöning! ett paket låg innanför dörren när jag kom hem och nu lockar julia f med fest ikväll, så nu ska jag sätta igång igen! STÄD-SKÅL NU KÖR VI!
vardag | | Kommentera |
Upp