några snapshots från dagarna som passerat


tog för lång tid att slänga upp canon-bilderna här (ni får vänta lite på dem) så sålänge bjuckar jag på några av mattias iphonebilder från de senaste dagarna:


de första är från vårt midsommarfirande på gåshaga och de sista fyra från dalarna och eriks landställe. fina dagar!

nu sitter jag inne i familjen hjelms kök och roar mig med plugg. har två uppgifter till att skriva och ska sedan kommentera andras arbeten på WebC, vilket kan bli spännande. känner för att munhuggas lite med morsor som tycker att barnen idag inte får ut något av litteratur utan att mästerdetektiven blomkvist istället gör sig bättre på film. jumma dävlar!

nåväl: pluggish. sedan ikväll: djuröish! om mattias plan från umeå inte störtar eller dyl.
vardag | | 2 kommentarer |

tysen grejer

har hunnit med massa grejer den senaste tiden, bland annat har jag blivit rik. visserligen på lånade csn-pengar, men ändå. 

har även varit dels på lidingö, dels i dalarna. i skogen i dalarna. mys på hög nivå. och idag har vi varit i viby samt hos martin och erika på fika, skönt att iallafall ha träffat dem en snabbis innan bröllopet. jag ska nämligen på deras bröllop eftersom martin är en av mattias bästa vänner, däremot har jag aldrig träffat honom eftersom vi alltid missmatchat varandra totalt om somrarna då möjligheterna att träffas varit som störst. men som sagt: idag skedde det. martin har annars varit helt övertygad om att jag är en s.k. mållgan, alltså en låtsasflickvän, och inte finns på riktigt. idag fick han det överbevisat. 

imorgon ska mattias till umeå, över dan bara sådär. varför inte liksom? och sedan på kvällen ska vi ut till hans landställe. det knäppa är att det tar kortare tid för mattias att flyga tur och retur till umeå (dvs om man bara räknar in restiden) än det tar att åka ut till värmdö och landet. freaky. 

nu ska vi tvätta och sen sova. bilder kommer säkert nångång för jag har tagit minst tysen.
vardag | | Kommentera |

peppen istället för deppen

well. tjockångest eller inte: oavsett vad så far jag till hufvudstaden idag. midsommar ska firas, får andra året i rad, i staffans mammas lägenhet på LIDINGÖ (hehe WÖÖH). på plats kommer vi att finna: angie&joel, amanda&mattias, emy&staffan samt mita&joel (yes de räknas också som ett par). när blev vi så vuxna att vi började par-umgås? ja just det, vi gör ju alltid det. blir lätt så när man var vänner innan alla blev par. vi saknar ju till och med ett: alex&martin, eller malex som de också kallas. parligan ftw?

såhär fint hade vi det förra året:

mattias, joel, staffan och emy begrundar utsikten samt röker cigariller jag köpt med mig från båten. de var förbannat äckliga men passade in som midsommar-röka.

fina grabbar till vänster samt en fantastisk dukning på balkongen till höger. hoppas vi får lika fint väder i år!

på midsommardagen kommer fia&erik förbi och hämtar upp mattias&mig för att fara ut till eriks land någonstans i dalarna. det ska också bli sjukt roligt. efter det åker vi ut till mattias land ons-sön vilket också är underbart. efter det ska jag hem igen och sedan har jag inte så mycket mer "sommarlovsaktiviteter" att se fram emot så nu 17 gäller det att suga ut allt ur varje natt och dag.
glädje | | 3 kommentarer |
Upp