FOUL AIRLINES

nu är det dags för sittning och temat för kvällen är underbetalda jobb. det självklara hade ju varit att gå dit som lärare men vi tyckte dels att det var lite för lätt och dels att det var lite whinigt. så vi valde ett annat jobb efter mycket om och men: flygvärdinnor! vete kattingen vad de får för lön men misstänker att den inte är speciellt hög, iallafall inte om man jobbar på tup ryan air eller thai air eller nåt sånt. ikväll är vi flygvärdinnor för FOUL AIRLINES och så här ser jag ut:

....öh... fail på den? ser ju typ mer ut som en blandning av sekreterare/advokat/blondinbella/hora typ. nåväl. bättre blir det inte. en liten rullväska hade väl varit roligt men jag har ingen så det får bli såhär endast. 
puss.
vardag | | Kommentera |

dreamteam

nu är det dags! nu har dagen kommit! ida och jag ska skriva de sista stapplande raderna på vår uppsats som vi håller på med. skööönt! visserligen kommer vi skicka den till handledaren, kanske få ändra, sedan ska vi skicka den till opponenterna som ska opponera och efter det kanske vi får ändra igen... men for now är den snart klart, och det känns sjukt bra! ida och jag har varit dreamteam, det har gått så otroligt smidigt. gillar ju egentligen inte att jobba med någon annan, vill alltid jobba ensam, men här blev jag motbevisad. allt vi har fått ner på papper har vi liksom diskuterat innan så det blir rätt typ direkt. inte som när man skriver själv och orden flyter iväg för man har glömt vad man började meningen med. inte massa extrajobb, helt enkelt.


och ikväll är det sittning på hg för oss som har plockat glas där under termninen. är sjukt opepp men det kommer kanske, gratis mat och lite öl är ju najs? jobbigt att det är dagen innan fläxfesten bara då vi ska  jobba häcken av oss i typ 20 timmar...
vardag | | Kommentera |

heja facebook!

haha det är härligt att se att facebook avancerar i utvecklingen. när man lägger in nya foton har sidan numera en automatisk ansikts-igenkännings-funktion som känner igen samma ansikte på flera bilder och sedan klumpar ihop dem så man kan tagga alla bilder av en person på samma gång (fattar ni?). bra tanke, men fungerar det i praktiken? vi kikar lite.


här har alltså fejan slagit ihop samtliga bilder på zabina som jag laddat upp nyligen. eller är det verkligen zab på alla?

och här är ett axplock bilder på elin som jag laddat upp. tycker hon är extra snygg på bilden i mitten på nedre raden. hon är extra snygg i bruna linser till vänster om den också. 


heja facebook!
vardag | | En kommentar |
Upp