trumvirvlar och fanfarer

håll i er nu.JAG HAR FÅTT JOBB. 40% på en gymnasieskola i norrköping.
...är fullkomligt liiiiiiiivrädd! men PEPP såklart. 

nu är det dock slut på såna här bilder i bloggen:dvs inget fylleri. utan bara bra, nyktra, genomtänkta och pedagogiska grejer. som den här:

eller hur? bra exempel på en viktig del av kemi A. hädanefter kommer min blogg endast fyllas av liknande ting. 

nejvars men på riktigt. jag antar att jag måste lösenordsskydda bloggen för den är det första som kommer upp när man googlar mitt namn. och nån form av distans vill man ju hålla (inte för att jag tror att alla elever kommer ägna sig åt att googla mitt namn hela dagarna men jag vill inte ta risken). men det är ett senare problem, säger till innan så sker och om så sker. ska träffa rektorn för skolan på tisdag och hon kanske hatar mig, vad vet jag, så jag vill inte ta ut jobbet i förskott. även om jag liksom redan "fått det" eller vad man ska säga. vill va 100% säker!!! ffs.

nu ska jag sova med fjärilar i magen. förresten kom jag igång med skrivandet av min uppsats idag också. bra dag helt enkelt.
glädje | | 11 kommentarer |

FOULs inmarsch VS Mass Effect 2 trailer

älskar att jag i ett inlägg om mass effect 2, här, länkat till den trailer som vår nolle-p-inmarsch-låt (hehe vilket ord) skapades för! detta utan att ha den blekaste aning om att vi några månader senare skulle rösta igenom just den låten och såklart utan minsta tanke på att den då redan förekommit i min blogg vid ett tillfälle. trailern är inte den officiella versionen och således inte den som sedan kom att användas i kampanjen för att marknadsföra spelet - men när jag tittade igenom flera olika trailers för att välja en passande till mitt inlägg (för tro det eller ej så lägger jag ner som allra mest tid på just de där inläggen, även om de snarare genererar färre läsare än det motsatta) så var det den där som på allra bästa sätt visade vad spelet handlade om, presenterade många av karaktärerna OCH hade ett mäktigt soundtrack. såklart! låtom oss relänka trailern här ännu en gång för maximal njutning av den mäktiga musiken och de underbara karaktärerna:


njut av de bombastiska ljudeffekterna och trailern till världens bästa spel på samma gång!!111

... och om inte samtliga nolle-p-filmer endast vore upplagda på fejsbook hade jag kunnat visa på vår version av trailern, men nu går inte det. för inte kan man väl bädda in facebook-klipp i en blogg? länka går ju däremot bra, i'll give it a try: fouls inmarsch på NH.

VILKEN ÄR MÄKTIGAST DÅ, vavavaaa
tevespel | | 2 kommentarer |

maskeraden 2011

återigen har vilses maskerad gått av stapeln. jag har tappat räkningen på antal år jag har varit där. debuterade i ettan eller tvåan på gymnasiet tror jag men har däremellan hoppat över något år. jag fick oscar arman som bordsherre och han ställde såklart frågan om jag varit på festen tidigare. han är ett år äldre än mig men gjorde sin debut i år så än så länge är jag åtminstone inte äldst på stället, det gäller att börja tidigt (och så länge peter, erik, lunda osv fortsätter att gå har jag inget att vara rädd för, de var också där mitt första år och hade redan då avverkat ett par maskerader).

i år var temat "dataintrång i sjumilaskogen" så jag och josefina var nasse och uggla med svin- respektive fågel-influensan. som vanligt var det många kluriga och bra utklädnader och vann gjorde mattias och hans kompis för sina "iPoohne"-utklädnader. min favorit var karl-oskar som var utklädd till sportident. så här såg iallafall jag och josefina ut:


det var en bra fest och vi blev kvar till allra sist, pallrade oss hem tillsammans med två oskars och en simon (?) runt klockan två-halv tre. då har man varit ganska länge på skytte-c. liwing hade ett riktigt gäddhuvud som man fick shotta ur, det var nog kvällens äckligaste. 

nu ska jag äta frukost och sen bege mig till key för rookie-möte med gustav. puss!
vardag | | En kommentar |
Upp