men ååååh kan alla bara komma och göra mig sällskap

har tråkigt. vill inte vara ensam. mattias jobbar, emmy har lämnat mig för sin familj och josefina ville inte ta det tidiga tåget utan kommer först om typ en timme. snark. jag har städat lite men det är ju så otroligt tråkigt så istället sitter jag här framför datorn som en zombie och gör verkligen INGENTING. måste planera mer lektioner men jag orkar inte riktigt, just nu ligger fokus på eftermiddagen och kvällen. jag har fyra veckor på mig att fokusera på jobb och vfu så det kan jag ta då tänker jag. nu är det ju för sjutton LOV.

ikväll rusar jag och josen tillsammans ut i havet fyllt med priiiiit, vilken underbar liknelse. ville bara ha en anledning att använda mig av bilden, hehe

ikväll ska vi äta god mat hos joel och angie, joel ska göra potatis- och parmesanmos, så jävla gott det låter. sedan ska det ramla in ett litet gäng tappra och peppade festisar och tillsammans ska vi göra dansgolvet osäkert på flamman. episkt kommer det att bli, var så säkra. nu ska jag sova en stund i soffan innan josefina kommer. godnatt
vardag | | Kommentera |

feed me

postade följande information på intrawebben (dvs facebook) tidigare idag:
<i>det märks tydligt att det är slutet på månaden och att pengarna är slut när man använder handtvål i stället för schampoo, ajvar istället för ketchup till pastan samt gör upp planer för att tjuva toapapper på universitetet </i>
resulterade i att emmy ringde upp och bjöd in mig på falukorv i ugn och stuvade makaroner. fan, har aldrig ätit nåt så gott. och i natt kommer csn. är lycklig nu.
(ps. tjuvade en hel rulle. ds)

postade följande information på intrawebben (dvs facebook) tidigare idag:

det märks tydligt att det är slutet på månaden och att pengarna är slut när man använder handtvål i stället för schampoo, ajvar istället för ketchup till pastan samt gör upp planer för att tjuva toapapper på universitetet

resulterade i att emmy ringde upp och bjöd in mig på falukorv i ugn och stuvade makaroner. fan, har aldrig ätit nåt så gott. och i natt kommer csn. är lycklig nu. och vilken fantastisk mamma emmy har!

(ps. tjuvade en hel rulle. ds)

vardag | | En kommentar |

prey - rage - spore

en fråga i den där listan jag besvarade på bloggen häromdagen handlade ju om vad man helst lägger pengar på. jag insåg idag att det som jag finner allra roligast att spendera cash på är teknikgrejer och främst då spel, samt böcker av alla de slag. när jag har köpt ett nytt tevespel eller en ny bok är jag löjligt lycklig. det är helt enkelt materiell lycka när den är som allra bäst.

den här lyckan upptäcktes idag när jag klickade hem tre nya spel från cdon.com. nu är jag helt eld och lågor och väntar på att de ska trilla in i brevlådan. här är de spel som jag köpte:
prey till pc för en spänn. en krona! det är visserligen från 2006 och inte jättesnyggt men ändå. en upplevelse för en spänn, mygod. ska bli intressant att se om det här är ett spel för mig. ganska köttigt och äckligt, verkar det som: "Prey bjuder på en av de mest ogästvänliga platserna i ett spel någonsin och man får nästan panik ibland över hur bedrövligt äckligt det är" och det känns ju inte tipp topp kanske. MEN lyssna på den här beskrivningen: "doom 3 möter turok möter duke nuken 3d möter half-life 2 möter rollercoaster tycoon". hur fett låter inte det? haha! citaten är från petters recension på gamerreactor.se btw.
rage till xbox för hundra kronor. alltså rage är ju ett nytt spel, och versionen de sålde ut på cdon var de unika förbokningsexemplaren med extra innehåll? antagligen resulterade inte releasen i lika många förhandsbokningar som de hade räknat med.

nåväl: rage släpptes alltså under förra året och jag har velat haft det sen dess. ett kort spel med mycket action i en postapokalyptisk värld, ungefär det vanliga men också det som brukar vara så förbannat kul. det är utvecklarna bakom doom som också utvecklat rage, och jag gillade ju doom (även om jag inte har spelat det själv utan bara tittat över axeln på ola när han spelade det) så jag hoppas att jag kommer att gilla rage också.
och så sist spore för 47 kronor. har inte spelat spore alls så det ska bli.. skoj. många har sagt att det är kul i början och att man sedan tröttnar och det är säkreligen så, men 47 kronor känns då som en bra summa att ge för den upplevelsen. eftersom jag gillar och har gillat sims så otroligt mycket borde ju will wrights "nya" (numera typ fem år gamla) satsning vara något iallafall i min smak? ett barnsligt spel i jämförelse med de två andra, kan tyckas, men ibland behövs det variation. att utveckla aliens och amöbor i universum känns som ett bra tidsfördriv.

summa summarum: tre spel för under 150 kronor. fint dä!
tevespel | | Kommentera |
Upp