ORUP!!!!jag snor angies bild. vi fick orup på skiftet!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (han var självklart med på kravlistan) HUR stort är inte detta? han har alltså signerat tio exemplar till OSS. orup älskar oss lika mycket som vi älskar honom!! LOVE YORUP!
glädje | | Kommentera |

tomt, tomt, tomt

alltså, egentligen har ju inte så mycket förändrats. nyss var vi foul och nu är vi fortfarande samma gäng, bara med ett x framför namnet. 

och ändå känns det så tomt. tomt och jobbigt och konstigt. jag känner mig ensam mot världen. det är en läskig känsla, ensamhet är ju bland det värsta som finns när den är ofrivillig och nu känns det så.


emmy, angie, hannes, gustav, rasmus, hilda, tove, johan och jesper. ni är underbara och kommer alltid finnas i mitt hjärta. ett bättre år än ett år med er hade jag inte kunnat få. jag är så otroligt tacksam men också så upp över öronen ledsen just nu.
vardag | | 2 kommentarer |

en bra grej, och en dålig grej

ska åka till jobbet klockan tio men har ändå varit uppe i över en timme. mattias har för vana att tända upp hela sovrummet och saaaaaakta, sakta klä på sig kläderna (det känns iallafall så) på morgonarna och idag kunde inte min kropp göra motstånd. jag vaknade och kunde inte somna om. så nu har jag badat och klätt på mig och sitter nu vid datorn och läser bloggar. ska snart göra i ordning frukost, har två rågfrallor kvar sen igår som jag ska göra i ordning med lufttorkad skinka och prästost (YUMMIE!) innan jag ska ut en sväng med zach. sedan blire jööööbb med en riktigt rolig lektion (språkhistoria, det är ju perfekt för mig, båda mina ämnen på samma gång!) och efter det ska jag ner på stan med angelica och köpa strumpbyxor och några cider till vår frukost imorn... för imorn är det SKIFTE!!!! ga-ha-le-het. 

så här såg det bland annat ut förra året (obs, de här bilderna visas i förtroende!) - jag känner på mig att det kommer bli minst lika bra, antagligen bättre, i år. PEPP

det tråkiga och jobbiga i det hela är att min bästa lisafisa skullman har födelsedagsfest den här helgen, i sälen. hon har bokat en stuga åt sina vänner och tanken var att jag skulle åkt med atte, fred och bakis upp i kväll och sedan tillbringat en helt galen helg där uppe. det är alltid så typiskt att allt roligt ska krocka. lisa, fred, atte, stina, bakis och markus har jag inte träffat på jättelänge så det hade varit så förbannat roligt. MEN skiftet kan man ju inte missa under några omständigheter så jag hade inte kunnat prioritera annorlunda. skönt att "slippa välja", men sjukt trist att missa sälen.
vardag | | Kommentera |
Upp