<3

fick finaste peppmailet på fejan förut. alltså verkligen finaste, blev så himla glad.
tack alla ni som stöttar och peppar, som hör av er och visar att ni finns där. som undrar hur allt är och hur jag mår. ni är så himla fina. jag hoppas ni förstår hur mycket det värmer och hur glad jag blir, även om jag inte alltid visar det. ni är fantastiska. 
 
<3
vardag | | 3 kommentarer |

då bara SCHABLAM slog det mig.

upp & ner och ner & upp. härommorgonen var det överjävlaförjävligt. jag skulle upp vid fyra och börja på posten halv sex, hade sovit riktigt dåligt under natten (gör man inte alltid det när man vet att man måste upp?!) och satt på tåget. då bara SCHABLAM slog det mig. att det aldrig kommer bli vi igen. att jag inte har honom kvar. ingen att diskutera wheel of time med. att se på matlagningsprogram med. eller david attenborough. alla såna där små, löjliga saker som bara vi skulle uppskatta. liksom som att man har varit på en resa en stund och nu ba: nej vad säger ni, borta bra men hemma bäst va? fast det liksom inte går för det är inte bra hemma, det kommer aldrig bli bra igen. men jag saknar det ändå. såklart. 

det är bara det här med att det liksom rycks bort så plötsligt. ena sekunden har man väldigt mycket och sedan är det tomt. eller ja inte helt tomt såklart det finns ju vänner och hjärtekompisar och föräldrar och syskon och en liten liten fin hund men ändå ni fattar vad jag menar. 
 
men. ja. nog på gnäll.
i helgen hade jag det ändå helt underbart.

på fredagen drack jag vin hos angie tillsammans med kaisa, mita, stefan, ida och ivan. sedan gick vi på hg som hade rockabillykväll där jesper spelade, och nästan alla våra vänner var representerade. himla fin kväll

på lördagen slapp jag vara bakis ensam (hade finfint sympatibakissällskap) och sedan bjöd emmy på toppenmiddag och vin för mig och sofia.

vi shottade höstshottar

..och körde tjejsnack och jag har aldrig <3

jag har också fått nya pass på posten: igår jobbade jag som sagt från tidig morgon till kl 17, idag jobbade jag eftermiddag och detsamma gäller torsdag-fredag. nästa vecka börjar jag på gamestop och idag hade visst en snubbe från vikariebanken ringt så att jag (förhoppningsvis) äntligen får komma på iallafall intervju (efter typ tusen ansökningar). så det finns även en hel del ljusglimtar i allt det mörka. det är nog mer ljus egentligen när jag tänker efter, det är bara mörkret som är så översvämmande när det väl dyker upp. usch.

nu ska jag sova. imorgon ska jag nog ut i skogen med bra sällskap, annars har jag ledig dag. och ja just ja! jag var hos studievägledaren idag och blev pushad i rätt riktning. jag kanske till och med kan bli klar på lärarprogrammet någon gång (även om det inte verkar bli förrän i vår). hurra!
vardag | | En kommentar |

34,7222222 ansökningar i sekunden

idag är alltså dagen då jag ska söka tre miljoner jobb. det motsvarar 34,7222222 ansökningar i sekunden vilket väl inte borde vara alltför svårt kan man tycka. 

har faktiskt lite jobbflyt för tillfället, aw-bemanningen har ringt min telefon varm och gett mig fler och fler uppdrag - tre pass nästa vecka på posten, både på vrinnevi (11-16) och på norra promenaden (05.30-08.30 samt e.m) haha galet. men jag måste tacka ja till allting känner jag, att komma tillbaka dit är mest kul ändå. vrinnevi har jag iofs inte jobbat på förut och den här gången är det utdelning av post men även det måste man väl kunna lära sig tänker jag.


jag har också varit produktiv i träningen idag. sprang "amandas runda" som motsvarar nästan 7 km och kände mig knappt trött alls. höll iofs strax under 6 minuter per km så inte speciellt snabbt tempo men det kändes SKÖNT. kändes som att jag kunde fortsätta tusen mil till typ. älskar när det känns så.

fick också världens finaste överraskning på posten:lisa skickade ett kort med lite uppmuntran i, blev så himla himla glad. tack finaste du <3 (tyvärr vann jag ingenting på lotten, satan, otur i både kärlek och spel är väl inte rättvist?) nu kan jag se BATMAN

nu är jag ensam hemma och vet inte vad jag ska göra resten av eftermiddagen. längtar tills ikväll. puss.
vardag | | 2 kommentarer |
Upp