Dessa ständiga kommentarer om utseendet

Nu har jag inte sett Oscarsgalan för amerikansk film intresserar mig ungefär lika mycket som hästbajs, men jag kan inte låta bli att reagera på att i stort sett ALLA kommentarer jag läst angående kvinnliga vinnare/kvinnliga skådespelare inleds med en kommentar om kvinnans utseende. "Söta fröken Ditt", "extremt tantiga fröken Datt" osv. Så gör ingen någonsin med män: varför döms alltid kvinnor efter utseende i första hand och prestation i kanske tredje? Tänk efter en eller två gånger för guds skull och sluta upp med det - oavsett om det är en positiv bedömning eller inte. Utseendet kommer först längre ner på viktighetslistan (om det ens räknas alls).
feminazgül, vardag | | Kommentera |

Inser att en PS3:a verkligen är något jag måste skaffa

Den här bloggen är visst nästintill död, haha, för här fick jag inte några tips inte. Däremot på GR-bloggen ramlade det in en hel drös. Inser att en PS3:a verkligen är något jag måste skaffa: den största delen av spelen som nämndes är dumt nog exkluderade till sonys konsol. Får helt enkelt passa på och köpa en nu i samband med att fyran lanseras och spela igenom alla spel jag missat genom att ha krysslåda.
 
Många tipsade om Bioshock, och jag har faktiskt redan spelat det. Dumt nog tycker jag att det är ganska mediokert? Inte speciellt spännande eller ens speciellt kul. Däremot grymt snyggt - designen och omgivningarna är helt fantastiska.
 
Jag köpte faktiskt fyra (!!) nya spel idag, så något utav dem hoppas jag är bra lir. Star Wars: Force Unleashed, Gray Matter, FEAR Files (ju bara ett fortsättningsspel till tvåan) och Majin and the Forsaken Kingdom (som hade ett så himla fint omslag att jag inte kunde låta bli). Något ni har spelat/har något att säga till om?
 
 
 
Majin, Star Wars, Gray Matter. Ser himla spännande ut!
 
Sen har jag Dead Space på tur också som många tipsade om. Känns naaaajs att ha lite att välja bland.
 
Nåväl: nu ska jag slakta Paulie i The Darkness. Puss.
 
tevespel | | En kommentar |

Fellow spelnördar hallå?

Detta är kanske inte rätt forum men jag skulle vilja ha lite tips om vilka spel med bra story i som jag måste lira igenom och som bör finnas med i min spelsamling.
 
Det jag uppskattar mest är nämligen en riktigt bra historia. Gärna FPS och gärna RPG, men framförallt är det berättelsen som är det viktiga. Övernaturligt, läskigt, knasigt - det spelar inte så stor roll.
 
Mina favoritspel so far är Mass Effect-serien, Dragon Age, Skyrim, Zelda Windwaker och Twilight Princess, Batman Arkham Asylum, Metroid Prime och Alan Wake. Walking Dead också förstås. (Haha jag har visst en del favoriter)
 
Jag tycker inte om meningslös zombiesslakt (om det är det spelet handlar om - endast) och jag gillar inte action a la Battlefield eller Gears of War.

Jag har lagt undan Bayonetta och Dantes inferno på jobbet, funderar på om jag ska köpa dem idag. Dock är jag osäker på om de är för mycket åt "actionhållet" för min smak. Jag gillar nämligen inte boss-spelandet i sin rätta bemärkelse: när man liksom kör "banor" som avslutas med en boss. De enda som kommer undan med det upplägget är Zelda och jag tycker ändå de delarna är de tråkigaste.

Så, vad säger ni? Har ni något tips att dela med er av?
 
vardag | | Kommentera |
Upp