ingen teknik whatsoever

köpte just snyggaste tavlan på etsy!!!1 ska visa när den dimper ner i brevlådan (om typ en månad, allt där tar sån himla tid men det har ju sin charm det också). har förresten skaffat glasögon, klippt mig, lämnat hunden på salong och köpt en helt lagom stor drös nya kläder. är en ny människa nu nästan! (haha) men så otroligt behövligt. 
 
ikväll ska vi kanske ge oss på och röka fisk! jag har aldrig gjort det förut och pierre hävdar att det finns något som heter rökpåse som man kan röka färsk fisk i. han ska se om han kan få tag i en sådan på vägen hem. annars blire vanlig fisk och det är ju gött det också!
 
 
sitter och försöker plugga, julia spelar "dinosauriespelet" här bredvid (hennes namn på spore). lite kul att hon för en gångs skull har fastnat för ett dataspel, det hör ju inte direkt till vanligheterna. 
 
(dinosauriespelet spelas och samtidigt som bilden tas blir julias by anfallen av en fiendeby - därav den nervösa uppsynen)
 
tror ni förresten att jag kommer ha ork att åka skidor alldeles ensammen idag? igår var jag, pierre och zach ute och skidade en femkilometersrunda och det var hur roligt som helst, även om det var sjukt jobbigt. jag har ju ingen teknik whatsoever liksom. träningsvärk i ljumskarna idag --> gillart!! men solen sken och vi stannade i en dunge och drack varm nyponsoppa, solade oss och knaprade kexchoklad. kalla mig tönt och nörd men alltså jag _älskar_ verkligen sådant. verkligen bland det finaste jag vet. 
 
 
 
 


 
 världens finaste skidtur <3
 
förlåt att jag blivit en så tråkig dudette på senare tid. tråkiga blogguppdateringar som även dyker upp jävligt sällan. kanske håller på att växa upp. vore ju på tiden isf!
 
(julia berömde precis sina "dinosaurier" på spelet, hahaha)
vardag | | En kommentar |

fin dag.

läser avhandling vid köksbordet. lyssnar på babyshambles. pierre sitter mitt emot och spelar det kritikerrosade the walking dead på ipaden (jag ska få spela det sen, så himla taggad! pierre, simon och frallan har berättat så mycket bra om det, plus att det kom högt upp på gr:s lista över årets spel). julia ska snart baka morotskaka och sen ska vi in en sväng till stan.
 
fin dag mao
 
 
 
vardag | | En kommentar |

det vänder

så mycket som går åt rätt håll nu. har man varit nere på botten kan det visserligen bara bli bättre och under de tyngsta perioderna är det verkligen det som har hållt mig flytande. äntligen har jag fått csn beviljat. jag får även en liten klumpsumma av pengar från det jag studerade förra terminen, vilket innebär att jag får ganska mycket nu i januari. jag kan alltså: klippa mig, köpa nya kläder (har inte gjort det sen innan sommarn, alltså på riktigt är i SÅNT behov av nya plagg) och på andra sätt höja livsstandarden en gnutta. jag har insett att jag har tid att skriva min historieuppsats innan exjobbet börjar (har hela tiden varit inställd på att få skriva dem parallellt). jag har fått anställningen på gamestop förlängd på tillsvidarekontrakt istället för visstidsanställning och har också kommit överens med min chef om ett bra schema som gör att jag jobbar lagom mycket men också har väldigt mycket tid över till plugg. jag letar lägenhet tillsammans med världens finaste människa. jag har råd att låta zach undersökas så som han behöver - är han döv eller har han enorma vaxproppar i öronen? unt so veiter. det känns så otroligt bra och väldigt välkommet. 
 
 
men nu är det dags för katten på bilden att skriva uppsats! herrow!!

 
 
 
 
vardag | | Kommentera |
Upp