bästa böckerna 2014

bäst år 2014 var, utan inbördes ordning:

Den gröna milen

 
 
Memoirs of a Teenage Amnesiac
 
 
Looking for Alaska

 
 
Jokern (I am the messenger)
 
 
 
Locke & Key-serien (har bara lagt till första albumet på goodreads)
 
 
 
Graceling


Fire
 


 
BitterblueWatchmen
 

Förr eller senare exploderar jag
 
 
 
The Screaming Staircase (Lockwood & Co del 1)

 
 

Expeditionen: min kärlekshistoria
 
 
 

det tyckte jag då, och det tycker jag fortfarande. 
 
böcker, vardag | | Kommentera |

2014 i böcker

goodreads har sammanställt alla böcker jag läst i år (eller iallafall samtliga som jag har rapporterat in på goodreads). 40 stycken hann det bli. här är nästan alla:och så här betygsatte jag dem:

 
jag är ganska duktig på att sätta höga betyg ändå. jag gillar oftast det jag läser, faktiskt. kanske för att jag ju valt innan varför jag vill läsa just den boken, haha. de två som fick sämst betyg var kepler med eldvittnet och dead  until dark (dvs true blood del 1), skitböcker av olika anledningar. speciellt vampyr-dravlet.

de bästa böckerna år 2014 tilldelas ett eget inlägg för det såg så sorgligt ut när de hamnade här nere i bottnen på det här :))

böcker, vardag | | Kommentera |

Vilken jävla start

Vilken jäkla hetsmorgon! Insåg pÅ vägen till bussen att min från USA beställda julklapp hade försökt levererats men att jag inte varit hemma och att de inte lämnat någon note. Försökte ringa delivery-bolaget men numret hade "upphört". Det var alltså den NIONDE december som försöket hade gjorts, och de har inte hört av sig på något sätt. Blir så arg så jag skakar, beställde i ren protest en liknande vara från en svensk butik som bör hinna leverera innan jul. Vore så sjukt tråkigt annars, är en jättebra present verkligen. 

När sedan lugnet åter lagt sig kom jag ner till stationen och möts av nyheten att tåget är försenat. tog det senare idag för jag skulle kunna gå med killarna längre imorse, har tagit det tidigare alla andra dagar den här veckan och det har inte varit något problem. Såklaaaaart ska det vara försenat idag!! Och inte nog med det; kände i fickorna och insåg  att jag GLÖMT JOBBNYCKELN HEMMA. Asså. Fy fan. Har fått ringa Jehona och be henne cykla ner till stationen för att möta upp mig när tåget kommer in och lämna över sin nyckel. Gosh. Stackars henne, hon låg och sov. Vad är det här för himla start på dagen?? Skämmes ta mig fan, livet! 

Bjuder iaf på kaxig posebild för att battla det jävliga. Jag är ju egentligen pepp på den här dagen!

vardag | | Kommentera |
Upp