Boktips 1

Igårkväll när jag kom hem från bokmässan och en hegs svullande i böcker och allt som har med böcker att göra (världens bästa helg för övrigt <3) så kände jag att jag var sugen på att läsa lite om... böcker. Hade nämligen snappat åt mig senaste katalogen från Sci-fi-bokhandeln och de är SÅ bra på att göra en sugen på olika böcker och att informera om de olika nysläppen som just gjorts. Så nu är såklart min önskelista på boksidan förlängd!

Tänkte beskriva lite kort vad var och en handlar om, ifall kanske någon annan blir sugen:


The Quick: Om en poet som försvinner spårlöst och dennes syster som kommer för att leta efter honom. Spåren leder till London och till hemliga societeter och hemliga, mäktiga klubbar.

Fiendish: En flicka har spenderat ett decennium inmurad i en källare. När hon en dag blir frigiven börjar sökadet efter sanningen och efter vad som gjort att hon hållts fången.

Servants of the storm: Dovey har förlorat sin bästa vän i en storm och sedan dess fått stark medicinering, men också börjat se märkliga syner. Hon beslutar sig för att avsluta medicineringen och se vad som är verklighet och vad som är undermedvetet. 

Magisterium - The Iron Trial: Första delen i en ny serie on en Hogwartsliknande skola och en pojke som likt Harry Potter får en kallelse dit. Det är bara det att han inte vill ha den. Han har gjort allt i sin makt för att inte komma in där då han enda sen han föddes fått höra att han ska undvika skolan pga farlig. 

 

The Hawley Book of the Dead: Två illusionister tillbringar ett magiskt liv tillsammans, tills det en dag är något som går fruktansvärt fel under ett framträdande. Familjen tvingas hålla sig gömd men nya hemligheter uppdagas i huset där de håller sig gömda... 

The Troop: Ett gäng scouter ger sig ut i skogen för att campa. En kväll besöks de av en ensam vandrare som inte verkar riktigt frisk. Snart börjar ett virus sprida sig bland pojkarna och långt ifrån alla ska komma hem igen...
 
Rivers of London: Första delen i en serie om en pojke som upptäcker en mörk del av sitt förflutna, en magisk del som sätter honom på flykt från sin egen familj.

Maplecroft: Om en tjej i en liten engelsk stad som alla är rädda för, eftersom hon mördat sina egna föräldrar. Men de var besatta. De var besatta och om de kommer tillbaka är hon beredd att mörda dem igen.
 

Kommentera här: