matkasse

btw så ringde det precis på dörren och där stod killen som levererar matkassen till oss! vi kör med citygross och har gillat den men tänkte förra veckan att vi skulle testa någon annan, för att jämföra. beställde linas matkasse, för testkassen är lite billigare, men nej fy bubblan. allt kött var fryst så inget gick ju att tillaga på måndagen när kassen dök upp, det var jord i hela kassen för överst låg en kruka timjan och gurkan var rutten. så aldrig mer linas! tyckte inte recepten var något vidare heller, tyvärr. men desto bättre för oss egentligen, för city gross-påsen är billigare :)


idag råkade vi visst få en bonus också, för vi fick fruktlådan också! den kostar extra egentligen men antagligen har de blandat ihop oss med några andra. lite frukt är aldrig fel dock *knaprar fellevererat äpple och är nöjd*

fast ikväll ska jag som sagt inte äta hemma. ikväll blir det utekäk!
vardag | | Kommentera |

19:e januari

okej hela januari har visst flugit iväg utan att jag krystat ur mig ett endaste inlägg, typ. får lite ångest av att inte skriva samtidigt som jag aldrig kommer på nåt när jag väl sätter mig här? det händer ju inte sådär jättemycket spännande i mitt liv nu för tiden, vilket jag förvisso tycker är väldigt skönt, men det tillför inte så mycket till en blogg. 

helgen har passerat iallafall och med den ett första besök på krogen malt & humle. vi hade hajpat satan, och bokat bord en vecka innan: men asså, så mycket att hänga i julgranen var det inte. pommesen var asgoda och man fick aioli till utan att behöva beställa in det extra (ett måste annars), men hamburgaren var precis som vilken random max-hamburgare som helst (dvs helt ok men mcdonalds är godare), det var sjukt hög ljudnivå och de blandade ihop våra beställningar OCH oxkinden var slut. såatte, ett ganska svalt betyg ändå måste jag säga.

här satt vi och hade det bra och åt mat! viktor, jag, pierre, henrik och magda. och så louise som tar kortet, förstås!

sedan gick vi till yellow fellow och louise blev ansvarig för att fixa drinkar till oss (oss = hon och mig). haha, hon kom tillbaka med en kanna som vi trots ansträngningar inte lyckades dricka ur innan det var dags att ta bussen hemåt. men god var den!

här har ni oss! vi tog en fin bild på grabbarna ihop så vi ville att de skulle ta en på oss också. slutresultatet blev att deras aldrig publicerades (den låg kvar opublicerad på min instagram nästa morgon) men att den här bilden fick se dagens ljus istället. vi är ju mycket roligare ;)

 
sedan var det söndag och jag var inte bakis ett dugg, tror det berodde på cirka noll procent sprit i den där kannan, men det var ju bara bra! jag och pierre tog med bill och bull ut i vildmarken, dvs the hinterlands, nejvars dvs tinnerö. vet ni att de har satt upp "varning för utter"-bilskyltar utanför tinnerö? och vi som alltid spanar efter uttrar men aldrig ser några :'(


 
köpte förresten ett spel på jobbet för en krona (det var märkt med 7 kr men när jag skulle köpa det hade det gått ner till 1! värt). fick för mig att installera det precis. är ett himla gammalt datorspel. peka-klicka-genren (världens bästa genre). ska börja spela det nu. och om typ en timme ska jag åka in till stan och träffa gamestop-brudarna för lite rantande kring jobbet. puss.
vardag | | Kommentera |

göra sig påmind

gör som på lunarstormtiden och lämnar ett stjärtmärke i snön de sista minuterna innan det är dags att gå till bussen. jobbar och sliter och dagarna kommer och går utan någon direkt skillnad dem emellan. haha. på kvällarna spelar jag dragon age inquisition (seriöst, SÅ bra!) eller tittar på sherlock holmes-serien med pierre (eller ja vi har gjort det två gånger iallafall). en sån här morgon äter jag frukost på tåget och sminkar mig på jobbet, allt för att kunna ligga kvar i satinlakanen något längre. men samtidigt, vad ska jag annars göra på jobbet i femtio minuter innan öppning, eller mer rakt på sak: femtio minuter innan jag ens får betalt eller kan tillgodoräkna mig tiden? goodwill finns inte riktigt i det här företaget, det är mycket ge men inget få. så den tiden ägnar jag åt sminkning och att komma i fas med grejer jag eventuellt lämnade igår. 

 
 fler som gärna ligger kvar i sängen ett tag till... eller ännu längre. 

nåja. nu ska jag snabb-kolla goodreads och sedan ska jag gå (springa?) till bussen. tänkte mest göra en liten shoutout för att påminna om 1) jag lever, och 2) bloggen lever. puss!
vardag | | Kommentera |
Upp