Önskelista Jul 2015

Okej, här kommer ett ganska tråkigt inlägg, men det är meningsfullt för iallafall mina systrar (bäst att göra ett, för jag vill gärna själv att de gör önskelistor som JAG kan kolla på, och då måste man föregå med gott exempel). 

Jag önskar mig en egen ex libris-stämpel! Som man använder för att stämpla sina böcker med, istället för att bara skriva sitt namn. Helst någon av dessa:

Med en måne på, härifrån.

Eller den här mer simpla, eller kanske den här.

 


Ljus, i alla färger och former. Helst stora som brinner länge och luktar gott men inte för starkt eller sliskigt.

 


Jag vill väldigt gärna ha kläder. Jag vet bara inte vilka, eftersom jag egentligen inte bryr mig så mycket och aldrig orkar kolla in vad som är "inne nu". Jag vill ha funktionella grejer som är lättmatchade med andra plagg, enkla färger, former och mönster. Inte allt för tighta runt magen eftersom jag inte är så nöjd med dess form nowadays och inget allt för utstickande.

 Jag önskar mig Fallout 4, till Xbox 1. Jag ska försöka hålla mig från att köpa det till mig själv nu i december, men förhoppningsvis kommer det att gå bra: pengarna måste ju dels sparas till julklappar, och dels finns det ingen tid att spela. I vår däremot..!
 
 
 

Friluftsbrallor. Jag har numera ordentliga kängor, en bra skaljacka och underställ. Däremot saknar jag funktionella byxor! Väldigt svårt med storleken här dock, gillar inte att "kvinno"-byxorna sitter ganska tight, så kanske rent av skulle vilja ha ett par i herrmodell. Men antar att jag har 42 eller liknande i dambyxan, och M i herr.

Stora muggar, för te och varm choklad. Fina att se på och lätta att diska, helst rätt robusta så jag som är så klantig inte riskerar att ha sönder dem allt för lätt när jag diskar. Den på bilden är från Habitat.
 
Jag skulle bli jätteglad av inredningsprylar, som den här mattan (kanske extremt exempel pga dyrt och krångligt att slå in, men önska går ju). Gillar färger, geometriska former, finurlighet och personlighet i grejer. Saker och ting behöver inte passa ihop.
 
 
 
Totalt meningslösa, men väldigt fina, dekorationsdjur i olika färger. Jag gillar lek och färg i inredning! Det behöver inte vara så noga. Tips på ställen med fina grejer är ovan länkade Habitat, och Epok i Linköping (samt den andra butiken på samma gata som jag inte minns namnet på). Tänk min kaninlampa, som jag ju älskar! Jag vill också väldigt gärna ha växter, mycket grönt, slingrigt och lättskött. Med krukor till för krukor har jag dåligt av!

Men framförallt önskar jag mig böcker! Eftersom adlibris sida inte fungerar (och inte har gjort det på tre dagar) så kommer jag inte åt min önskelista där. Böckerna får hamna på en separat lista helt enkelt, men det kanske blir bäst så. Haha. Puss!
vardag | | En kommentar |

Söndag är en bra dag

Söndag, min lediga dag. Kom precis innanför dörren efter en promenad med Zach bort till Berga Kulle. Mötte två stycken terriers och båda gjorde utfall och morrade. Himla hundsläkte det där alltså. Saknar ändå min lille terrier, såklart. Han är världens bästa trots sina brister <3

Dricker varm saft och slungas tillbaka till Linghem, vinterpromenader runt Ärtrundan och farmors svartvinbärssaft uppvärmd i micron. Mysigt. Känner mig lite ensam idag, både längtar och inte längtar efter sällskap. Det är skönt att vara själv. Men ibland lite dystert. 

Hej hej från photo booth! 

Har precis installerat nya Tomb Raider, ska ägna kvällen åt det tänkte jag. Fundera ut en önskelista inför julen. Jag önskar mig böcker, böcker och lite till böcker. Och stora tekoppar. Puss!
vardag | | Kommentera |

Två fina, fina personer

Åh. Har hängt med Louise och hennes syster Karin ikväll. Det har varit helt underbart. Känner inte Karin jättebra sedan innan, vi firade nyår ihop förra året men har inte träffats så mycket mer än det. Men åh, vilken underbar människa! För att inte tala om Louise. Är så glad att vi har träffat varandra. Har fått som en extra syster i henne. Vi kan diskutera, och visst - vi kan ofta se på saker olika. Ha livliga diskussioner. Men vi tycker i grund och botten lika. Och det är så fint att veta, att man kan ha grundliga och djuplodade och ibland hetsiga ordväxlingar - men sedan alltid sluta med att man, i värsta fall, kan enas om att vara oense och sedan älska varandra ändå. Det är nog egentligen vänskap när den är som finast.

 
Ikväll dukade Lojsan upp såhär fint ^. Hon är en mästare på att göra mysigt och vackert! Inte min starka sida, inte en sida jag besitter över huvud taget, men jo maten blir nog lite lite godare när det är snyggt upplagt ;)

Nu ska jag beställa lite fler julklappar och sedan ska jag sova. Har två dagar ledigt nu. Praise the lord eller vem man nu praisar för såna saker..! PUSS!
vardag | | Kommentera |
Upp