15/11

När jag väl sätter mig vid datorn kan jag fastna så himla länge. Fastnar på bloggar, eller goodreads. Eller, allra oftast: hos mig själv. Bland gamla blogginlägg, eller i evighet pillandes med nån bokrecension. Så det har resulterat i att jag väljer bort att sätta mig vid datorn. Det tar så mycket tid, och jag använder den hellre till att läsa, eller spela Xbox. 

Men idag satte jag mig och uppdaterade läsbulle x 3 samt fastnade för en helt fantastisk bokblog: booksessions.blogspot.com. Hon läser helt annorlunda böcker mot vad jag är intresserad av, vilket var en stor anledning till varför jag fastnade, tror jag! 

Men nu har Zach och jag krupit ner i sängen, och jag bloggar faktiskt från telefonen, trots över två timmar vid datorn nu under kvällen. Idag har Louise varit här och druckit kaffe, och sen gick hon, jag ä, Viktor och hundarna 2,5:an + handikappspåret i Vidingsjö innan Viktor skjutsade hem mig. Efter det har jag spelar witcher hela kvällen, och ätit korv & pommes. Helt klart en underbar ledig dag! Det enda som har saknats mig, eller ja, DEN enda, är såklart Pierre. Det är så tomt och ensamt här hemma numera. 

Tur att jag har den här rackaren: 

<3

godnatt! 

vardag | |
Upp