Två fina, fina personer

Åh. Har hängt med Louise och hennes syster Karin ikväll. Det har varit helt underbart. Känner inte Karin jättebra sedan innan, vi firade nyår ihop förra året men har inte träffats så mycket mer än det. Men åh, vilken underbar människa! För att inte tala om Louise. Är så glad att vi har träffat varandra. Har fått som en extra syster i henne. Vi kan diskutera, och visst - vi kan ofta se på saker olika. Ha livliga diskussioner. Men vi tycker i grund och botten lika. Och det är så fint att veta, att man kan ha grundliga och djuplodade och ibland hetsiga ordväxlingar - men sedan alltid sluta med att man, i värsta fall, kan enas om att vara oense och sedan älska varandra ändå. Det är nog egentligen vänskap när den är som finast.

 
Ikväll dukade Lojsan upp såhär fint ^. Hon är en mästare på att göra mysigt och vackert! Inte min starka sida, inte en sida jag besitter över huvud taget, men jo maten blir nog lite lite godare när det är snyggt upplagt ;)

Nu ska jag beställa lite fler julklappar och sedan ska jag sova. Har två dagar ledigt nu. Praise the lord eller vem man nu praisar för såna saker..! PUSS!
vardag | |
Upp