#exjobbHT16


 
hej bloggen, jag lever och så. bara en hel del going on right now. eller ja kanske egentligen inte, inte mer än vanligt. men jag har bestämt mig för att försöka skriva uppsats i höst. att försöka bli klar med min lärarutbildning, igen, för typ tusende gången. jag hoppas att jag kommer att klara det den här gången. jag blir ju inte yngre direkt och jag känner att jag lite har nått taket inom det jobb där jag står just nu. jag har sökt runt på nya utbildningar att börja på, och jag är jättesugen, det är så himla mycket jag vill läsa - men. det är tre år till. och att samtidigt kasta de fem redan lästa åren i soporna. och det känns inte rätt, även om det inte är lärare jag vill bli. så förhoppningsvis kan jag få tjänsledigt i höst. jag har rätt till det, och jag har facket bakom mig. men man vet ju aldrig. jag ska försöka få jobba på halvtid eftersom studierna är på halvtid, men det kommer säkert inte gå, och då tar jag helt tjänstledigt istället. då är bara kruxet att jag måste hitta någonstans att arbeta under tiden, men det löser sig väl förhoppningsvis. men som ni förstår är det mycket som snurrar runt i skallen just nu. imorgon kommer iallafall pierre hem. ska bli så obeskrivligt skönt. jag saknar honom med hela kroppen och med alla känslor jag har. min älskade, bästa, underbara, snällaste person. han är så bra. fick lov att ringa honom en sväng från jobbtelefonen idag när ångesten kom krypande och jag började backa ur mina beslut. pierre tog sig tid och lugnade ner mig, övertygade mig om att jag inte alls borde dra mig ur och fick mig att tro på mig själv igen. 

vardag | | En kommentar |

Att FaceTime:a med Pierre


Detta är alltså efter att jag fått ligga i hans kalsonger en stund eftersom han skulle torka sig. På torsdag ses vi igen <3

Idag har jag gjort endast tre saker:
1) sprungit milen
2) tittat på Attack on Titan
3) tvättat

Och ja, så kom mina grabbar hem också så nu bor vi tre stycken här igen. Plockade två fästingar från Zach, båda satt vid ögat. Usch. Godnatt!

vardag | | Kommentera |

Lördag kväll

Hejhej bloggen. Nu är jag sådär ensam igen. Hade jag vetat innan att det skulle bli såhär jobbigt hade jag nog aldrig låtit Pierre åka. Jag känner mig så otroligt ensam och lämnad kvar. Men jag/vi ska klara det här. Måste. 

Har bara varit hemma ikväll. Jag behöver det, kan inte göra saker hela, hela tiden. Ändå vill inte hjärnan riktigt fatta. Så fort jag stannar upp och tar mig tid för mig själv, tränger sig ensamheten på, på ett klaustrofobiskt sätt. Jag försöker underhålla mig men lyckas intee riktigt fullt ut. Nåväl, jag är ju ledig imorgon. Så om jag ligger hela natten och läser spelar egentligen ingen roll. 

Konstigt bara att det känns mer stressigt i magen av att vara hemma ensam, snarare än att vara iväg och göra saker? 


Jaja. Dags att sluta whinea och bita ihop. Saker blir inte annorlunda eller bättre för att jag är sur eller tycker synd om mig själv. Ensam är ju stark också osv. Har krupit ner i ännu onedgrusade lakan för att läsa Magikerna, det är ju alltid något. Puss och godnatt från er dagliga gnällare. 
vardag | | Kommentera |
Upp