helt tömd på trevligheter

jag kom precis hem från jobbet. eller nja, för en timme sen ca. hade förvarnat pierre innan om att jag antagligen skulle vara grinig idag. har haft sååååå krävande kunder och även om jag inte har tappat tålamodet på jobbet så har hela min trevlighetskvot använts upp med råge och jag kände att jag måste ge en heads up till pierre om hur landet låg innan jag for hemåt. SÅ HADE HAN LAGAT TACOS NÄR JAG KOM HEM <33333 åååh finaste killen i hela världen. blev SÅÅÅÅ glad för mat är ca allt här i världen. mmmm. 

men så skulle jag bädda ner mig i soffan och läsa bok tänkte jag och då kom jag på att JAG GLÖMT BOKEN PÅ LAGRET PÅ JOBBET. alltså jag orkar inte mer, vilket himla bergochdalbana till dag. känner så här nu ungefär:

 
speciellt som jag dessutom har ägnat de senaste dagarna åt att oroa mig över/tömma zachs analsäckar. trevligare saker kan man ju ha i tankarna känner jag. 

får ta back up bok nr ett: harry potter istället. hejdå från grinot.
vardag | | Kommentera |

en vecka kvar, och en återförenad familj

godkväll. mycket på jobbet idag, nya grejer. börjar med ett nytt system imorgon som gör det möjligt för kunder att beställa saker hemma vid datorn och sedan komma och hämta upp det i butiken. bra idé, lite halvkasst asmegadåligt genomfört eftersom vi fick reda på hur det (eventuellt) ska fungera idag, och det börjar gälla imorgon. men jag orkar inte riiiiktigt bry mig helt, tyvärr. det blir väl så, att man stänger av lite mentalt när man snart ska lämna över rodret till någon annan. egentligen slutade jag faktiskt som butikschef redan igår. på pappret är det nu magda som står som butikschef i 635, tills i juni nästa år då tanken är att jag ska träda tillbaka.

ikväll efter jobbet kom iallafall pierre och hämtade upp mig, och vi gick och åt schnitzel på en restaurang i stan. ville fira lite att han verkligen är hemma på heltid nu, att han faktiskt HAR kommit in i norrköping och inte behöver flytta ifrån oss något mer. att vi är en familj igen. för igår hade han sina första lektioner, och även om det är lite virrigt för honom (det passar visst inte helt överens med det han har läst tidigare) så håller han på att lösa ut det bit för bit. 


två öl senare och trots att vi promenerade hem är vi fortfarande i matkoma. ligger redan i sängen. nu vill jag bara att det här veckan ska ta slut så jag kan börja nästa kapitel i livet: läsa-klart-lärarprogrammet-efter--tio-år-kapitlet. PUSS och godnatt!
vardag | | Kommentera |

Lisa hjärta Dennis!

Oh! Jag glömde det roligaste när jag skrev förra inlägget (som ju inte var speciellt roligt alls). Den här helgen var vi uppe i Falun på bröllop! Det var Pierres fantastiska barndomskompis Dennis som gifte sig med världens bästa Lisa. Det var så fint, och dagen var så bra! Vi hade verkligen otroligt roligt. Vi hamnade med underbara människor vid bordet (Lisas bror Olle och hans fru Linnea), vi njöt av riktigt bra tal (vi kommer alltid minnas Ogges tal till Dennis, musikvideon från svensexan eller Martins sångframträdande till Köpparbä-visan (som Dennis hade önskat under ett blött ögonblick i våras). Kommer heller inte glömma hur Dennis syster Ida under festen hela tiden försökte undvika sin mormor så att mormodern inte skulle se att hon rökte/snusade/drack (vilket egentligen var svårt att undvika då det ju var vår huvudsakliga syssla under den senare delen av kvällen). En finfin kväll helt enkelt!

NU ska jag lägga mig och läsa (Unspoken). Puss!

Bild från Dennis svensexa. Han spelade in en video till låten Mrs Jackson av Outkast
Finaste brudparet <3
Såhär fina hade vi gjort oss inför bröllopet! I väntan på bussen i Borlänge.
Det bjöds på tequila-shots och ballongsmällar som inledning på middagen - en minst sagt spännande inledning!!
Lisa hjärta Dennis.
glädje, vardag | | Kommentera |
Upp