Best 9 2016 (och 2015)

det bästa med att året tar slut är alla sammanställningar som olika appar och liknande gör åt en! ser fram emot goodreads-sammanställningen, och nu har instagram varit så vänlig och sammanställt mina 9 mest likeade bilder under året som gått. 

 tadaa! tydligen gillade folk mig som trump bättre än hur jag ser ut i verkliga livet. haha. fifabilden från releasedagen för världens mest sålda fotbollsspel tog sig också högt upp på listan. och vem gillar inte en familjär pizzabuffé eller badande halvnakna damer? BRA INSTAÅR.

fast ännu bättre var året dessförinnan according to last years instagram.

såhär såg det ut då! närmare 10 000 likes men också en helvetes massa poster, gick visst bananas med bilder det året. under 2015 gillade folk att jag blev butikschef i linköpingsbutiken, ossi som tomte samt en öl i backen i österrike. rätt fint ändå!

nu ska jag gå och hämta ut julklappar och ignorera att uppsatsen ska lämnas in idag. den är inte klar så det blir ingen inlämning, ÄN, men den är på god väg, lugn. sedan ska jag packa och klockan 14 ska jag och mina vovvkillar sätta oss på ett tåg mot sala och sedan vidare mot borlänge (pierre går på i norrköping) för att hälsa på hans familj innan jul. äta maries goda mat, alltså guds gåva till mänskligheten, jag längtar SÅ! och imorgon ska vi antagligen gå ut och partaja lite med de människor som pierre bodde med under förra året när han pluggade i borlänge! ska bli kul. puss!
vardag | | Kommentera |

julklappar, sorg och uppsatskramp

HEJ. gud jag sitter och läser så många andra bloggar att jag till sist kände att jag kanske ska skita ur mig en liten hälsning här också. jag har ju liksom trots allt en egen. mina senaste dagar har bestått av ångest. uppsatsen ska väl egentligen vara klar imorgon according to kina men seriously jag vågar inte gå in och kolla på hemsidan, och jag får inget skrivet TROTS att jag typ har klart för mig VAD som ska skrivas. det ska liksom bara ut. den är klar i huvudet men inte på pappret. och jag är så APATISK.................... men det kommer väl, snart. bättre att den blir klar innan jul nästa år än aldrig liksom. (försöker övertala mig själv att det  inte finns någon press fast att det såklart finns miljontals med press).

har även boksvacka i livet just nu och har endast läst kassa böcker länge vilket gör att jag inte har något sug efter det heller, så sorgligt. har inget ljus i livet just nu? 

ok tog i lite. så svart är det inte. det är ju för tusan SNART JUL och jag har julfeeling och mixtrar med juleklappar hela dagarna, låter det ta över uppsatsen, vilket ju inte är så bra men sååååååå kul!!!! älskar ju jul och allt som har med det att göra. ikväll ska mamma och jag till tornby och handla de typ sista julklapparna, iiiih love it!

mamma och jag planerar julklappar och äter gott på brasseriet, ytterligare en perk med julklappshets

sen tänker jag massor på min älskade moma också. hon ligger på palliativa avdelningen nu och har helt somnat meddelade mormor igår. hon andas fortfarande men mycket mycket sakta och sällan. idag är det hennes namnsdag - virginia - och den pratade hon om näst senaste gången jag var där, om att det snart var hennes namnsdag. underbara älskade moma vad jag kommer sakna dig. hoppas att du inte har ont och inte har ångest och att du får träffa alla älskade som du har saknat, sven bland andra. och aina och nisse och dina föräldrar. moma <3


julle och josen kom hem en extravisit för att få chans att säga ett sista hejdå till moma och vara ledsna  tillsammans med familjen lite extra. moma var vaken när vi var på sjukhuset och det var väldigt betydelsefullt för oss alla. den här julen kommer nog att bli lite speciell med sorgen så närvarande. på något sätt ändå så skönt att det ÄR jul och att familjen snart kommer att samlas så att vi kan möta det sorgliga tillsammans. mår jag dåligt vill jag ju trots allt tillbringa tiden med min familj allra allra helst men det kan vara så svårt när alla bor på spridda platser i sverige.


ok lets go back till uppsatsen, håll tummarna för mig. ända in i kaklet.
vardag | | Kommentera |
Upp