Så ofattbart fort.

Pierre har varit här. Och så har han åkt igen... Det är helt otroligt hur fort helgerna går och hur snabbt vi är ifrån varandra igen. Jag orkar inte. Som tur är ska jag till Malmö och till Julia och Josefina i helgen, tillsammans med mamma. Behöver lite familje-tjej-mys. Och helgen efter det kommer Pierre igen. Längtar dit också...
vardag | | Kommentera |

Illusionen

hej. idag har jag min lediga dag och jag brottas med mig själv psykiskt. jag vill så gärna bara vara hemma och inte göra någonting, jag vet att jag mår bäst då. jag har alltid haft en bild av mig själv att jag ALLTID är hemma så att jag känner mig tvungen till att tacka ja till folk när de vill hitta på saker. jag känner att jag måste passa på att göra saker när jag är ledig eller när någon ens frågar mig, för annars finns risken att jag aldrig får komma och då kommer jag ångra mig sedan. tänker jag. men så pratade jag med min syster om det här häromdagen. och hon sa till mig att men amanda, du gör ju JÄMT saker? jag förstår inte hur du orkar och hinner? och nu när jag tittar tillbaka och tittar i backspegeln så tror jag att jag har haft en helg (en!) på jag vet inte hur många månader, sen i somras kanske? då jag inte gör någonting utan bara är hemma med hundarna båda mina lediga dagar. så den här veckan, och helgen som kommer, tänker jag att jag ska försöka bara vara hemma och vara med mig själv. för jag är så stressad och nedstämd nu så jag BEHÖVER tid att bara andas och vara med mig själv. och med pierre, som kommer på torsdag eller fredag. 

så nu har jag faktiskt stängt av min messenger-app så att den står som inaktiv och avaktiverat en del chatter där i 8 timmar så att jag kan slappna av lite. funderar på att sätta mobilen på flygplansläge för jag har fasen en osund relation till sociala medier (ja ni läser ju detta bland annat...). 

ja. så nu kör vi. nästa vecka är jag på topp igen!
vardag | | Kommentera |

Kravalentine och så

usch. är ensam i lägenheten igen. har varit i linghem i några dagar för att hundarna skulle få lite miljöombyte och förhoppningsvis lite mer sällskap än när jag är här hemma med dem ensamma. det har varit skönt, mamma och pappa är ju fantastiska. älskar hur tiden liksom står stilla på något sätt hemma, hur allt är som det ska vara och alltid har varit och att man kan komma hem när man vill till tryggheten i det. 

igår var det kravalentine, och det var kanske sista gången jag var på kårallen. iallafall i fullt tillstånd. vi var i år de äldsta foularna på plats (förutom linda från foul 07) så nu börjar vi känna oss riktigt avdankade. men roligt hade vi, det är så otroligt trevligt att träffa alla igen. tänk att vi känt varandra i över fem år nu. det är en så speciell och fin vänskap som har växt fram i och med foulåret. jag är så glad att jag gjorde det och fick vara med och uppleva något sådant. speciellt eftersom det såklart medförde att jag träffade pierre också, såklart. haha. 

här är vi allihopa, eller ja, vi som var på kravalentine iallafall. älskar dom till månen och tillbaka, även om vi inte ses så ofta <3
 
ramlade på cykeln på väg till resecentrum också så är helt mörbultad och blåslagen idag. herregud, jag är för gammal för sånt här numera. vilket såklart är ganska ångestframkallande i sig. har stark ångest över sådana saker nowadays.. sån himla jobbig känsla. gnagande inifrån på något sätt. kan man inte få vara ung jämt. 
vardag | | Kommentera |
Upp