Duktiga klubben/San Andreas

hej! idag har vi varit duktiga, jag och de två jag bor med. vi har städat lägenheten samt tränat, duschat oss och ska snart laga entrecote och potatisgratäng. inte illa pinkat va? tvätta ska vi göra också, med start vid 16-snåret. tycker vi reder oss rätt bra här hemma på ensam-fronten. eller vad säger ni? 

 
imorgon börjar jag klockan 8. ska ta ner rean, känns sådäääär tråkigt... men är ledig sen igen på tisdag som kompensation vilket ändå får anses som okej. 

nu ska jag spela gta tills det är dags för tvätten. kände att det var dags att give it a new try så att säga. började lira det när det släpptes för några år sen men fastnade inte. är så förbannat dålig på att köra bil i spel... och sen att styra/skjuta/sikta samtidigt är helt OMÖJLIGT. är något duktigare nu, men det är ändå förjävla svårt alltså... väcker mina värsta sidor till liv. jag sitter och skriker fula ord och vill daska kontrollen i väggen. tur då att man kan hoppa över missions som är alldeles för krångliga (typ alla race och så... snark). men har faktiskt fastnat i övrigt. storyn är ok! gillar ju rockstars andra lir (la noire & red dead redemption iallafall) så jag tänker att det här BORDE vara något för mig. att det sen är världens mest sålda spel borde ju säga något om kvaliten också, tänker jag. jaja. time to go back 2 san andreas!
vardag | | Kommentera |

fire burning

sätter egentligen bara på datorn i ett enda syfte: att söka på youtube efter "fire burning", sätta på ett minst 2 timmar långt klipp och slå på helskärmsläge för att sedan under kommande timmar försöka lura huvudet och kroppen att det sprakar en brasa här borta i ena änden av vardagsrummet. fungerar iallafall så pass bra att jag gör det om och om igen, om det nu kan räknas som någon sorts betyg.

den här veckan har gått ganska fort, imorgon är det fredag igen (och fredag är ju som bekant veckans bästa dag), och jag ska inte göra ett dyft i helgen. hoppas jag kan stå fast vid det. jag brukar annars alltid få kalla fötter någon gång runt kl 15 på lördagen och börja skriva booty-call sms till kreti och pleti (eller iallafall till mina fina vänner) om att de gärna får visa barmhärtighet för mig under kvällen och ta mig under deras vingar... men den här helgen hoppas jag att jag kan hålla huvudet kallt. jag skulle verkligen behöva bara vara hemma. med killarna och mig själv och andas lite. 


läsa lite bok och dricka lite kaffe och ha lite ångest över att jag är så gammal men inte är någonting eller någonstans. huva.

nä nu ska jag slå på min brasa och dra igång gta. puss.
vardag | | Kommentera |

26/1

hej! är hemma en kort sväng från jobbet för lunch + hundpromenad och kände mig på lite extra gott humör trots allt. vädret ute är alldeles soligt, det är slaskigt och så eftersom snön har smält men samtidigt börjar gräset sticka fram rätt mycket så helt plötsligt fick jag vår-feeling? sitter iallafall här i vardagsrummet och dricker kaffe ur favoritmugg och ser ut så här:

 
hej hej! visst ser det lite ljusare ut i bakgrunden iallfall? 

försöker sitta stilla en liten stund så att grabbarna kan lugna ner sig. de vet ju att jag måste gå när som helst, hur mycket jag än försöker låtsas om något annat. så de har svårt att slappna av. några timmar till bara, så är jag hemma för dagen sen! puss på er allihopa!
vardag | | Kommentera |
Upp