fire burning

sätter egentligen bara på datorn i ett enda syfte: att söka på youtube efter "fire burning", sätta på ett minst 2 timmar långt klipp och slå på helskärmsläge för att sedan under kommande timmar försöka lura huvudet och kroppen att det sprakar en brasa här borta i ena änden av vardagsrummet. fungerar iallafall så pass bra att jag gör det om och om igen, om det nu kan räknas som någon sorts betyg.

den här veckan har gått ganska fort, imorgon är det fredag igen (och fredag är ju som bekant veckans bästa dag), och jag ska inte göra ett dyft i helgen. hoppas jag kan stå fast vid det. jag brukar annars alltid få kalla fötter någon gång runt kl 15 på lördagen och börja skriva booty-call sms till kreti och pleti (eller iallafall till mina fina vänner) om att de gärna får visa barmhärtighet för mig under kvällen och ta mig under deras vingar... men den här helgen hoppas jag att jag kan hålla huvudet kallt. jag skulle verkligen behöva bara vara hemma. med killarna och mig själv och andas lite. 


läsa lite bok och dricka lite kaffe och ha lite ångest över att jag är så gammal men inte är någonting eller någonstans. huva.

nä nu ska jag slå på min brasa och dra igång gta. puss.
vardag | |
Upp