Påskhelgen

hej! den här veckan har pierre varit hemma, men eftersom jag jobbar hela j*vla tiden så hinner jag knappt träffa honom ändå. så sjukt jäkla sorgligt, är så förbannat trött på vår livssituation nu. i denna irritation samt ilska fann jag kraft att boka in en resa för att verkligen, verkligen hinna se och njuta lite av varandra om än bara till grannstaden. så vi for till norrköping och bodde på hotell en natt, och det var sååååå välbehövligt! att liksom bara vara med varandra för ett dygn. min älskade knäppis till pojkvän <3

här är lite bilder från helgen:


jag passade på att knäppa en selfie i bilen ut till linghem i lördags, pga kände mig glad och lycklig över lite ledighet och för att få träffa familjen. vi slog två flugor i en smäll och firade pappa, samt åt påskmiddag. mysigt!


skulle ta kort på något nedåt (en ljudbok till farfar tror jag) men hade kameran vänd åt fel håll (alltid), så det resulterade i detta mästerverk. här är vi alltså i norrköping och går lite i affärer innan vi skulle på bio.

väl på bion krånglade alla automater utom den för minimänniskor... vi hade bokat biljetter till batman VS superman men blev båda lite besvikna att den inte byggde mer på storyn i batman: the dark knight returns samt irriterade på lex luthor.

 
efter filmen satte vi oss i solen utanför fräcka fröken och tog en öl samt diskuterade filmen.

sen imorse åt vi hotellfrukost <3 MUMS


nu är jag dock ensam med dessa två igen och depressionen har kommit över mig. herregud vi är fan vuxna då ska man inte behöva vara ifrån den man älskar eftersom man kan göra som man villl.... i teorin. GAH är så jäkla ledsen och ensam. Godnatt.
vardag | | Kommentera |

Inte yadayada

Hej världen, universum och ni ca 40 personer som ändå läser min blogg trots att den är så förbannat tråkig numera?? Tänkte försöka åtgärda det och visa några bilder från de senaste dagarna, det blir ju lätt ganska långrandigt i allt mitt tjat om ensamhet och yadayada annars. 


I fredags skulle jag egentligen ha tagit en öl med Ola och Calle, men sen lyckades jag inte hitta någon Zach-vakt så jag blev hemma och poserade med märkliga snap-chat-filter istället. Rimlig fredag ändå. 


Efter jobbet igår for jag och zachemannen direkt till ombergsgatan och världens bästa Emmy för vin, hamburgare och tjejsnack (även om original-tjejsnacket är utslängt...)


Zach intog position vid bordet så fort Emmy lämnade sin plats. 


Öppna din dörr

Min fina fina vän! ❤️ alltid lika roligt och episkt att hänga med denna människa. 


När jag kom hem underhöll jag mig återigen med snapchat. Här är några riktigt vackra: 


 
Och så skickade jag den här bilden till Louise och peppade för vår kommande resa. Ja ni ser ju klockslaget.... Stackars lojsan. Haha. Idag har jag städat, tvättat samt umgåtts endast med Herren på bilden ovan. Han har bland annat ägnat dagen åt att bädda fint i nedfallna handdukar. 

Han har även sovit i solen istället för att hjälpa till. Jag har uppfostrat honom väl. 


Såg ett fint citat och fotograferade datorskärmen? 😂

,..samt råkade ut för denna incident. Det var den här helgen det! Imorgon kommer Pierre och ossi hem på påsklov, känns UNDERBART ❤️ avslutningsvis bjuder jag idag igen på en bild på Josefina (det var ju så uppskattat senast) 


Godnatt!!


vardag | | En kommentar |

Uppdatering den 17:e mars

Veckan har gått ganska fort hittills. Ossi är med Pierre uppe i Dalarna så jag och Zach har haft ensamveckor sen de for. Vi klarar oss ganska bra, Zach är med på jobbet halva dagen och är hemma halva. Han springer bredvid cykeln dit och hem så det går ingen nöd på rastning, han är trött när vi kommer dit och trött när vi kommer hem. På det sättet är det bättre än när jag har båda killarna, för då blir det en så pass kort runda mitt på dagen, och på kvällen är jag så trött att de heller inte får den bästa av promenader. Den här veckan har vi till och med kommit ut på en löprunda två gånger innan frukost! Inte illa pinkat av två flodhästar må jag säga. 


Jag och min vapendragare INNAN jag fick ett ryck, drog igång Pierres hårtrimmer och befriade zachemannen från all överflödig päls 👆🏼


Så såhär ser han ut nu! Som en liten skabbräv ungefär, men det behöver ju inte han veta. För han trivs som fisken i vattnet! Han ligger exempelvis UNDER TÄCKET tryckt mot mitt ben och sover i detta nu, och alla som känner den här gossen vet att det inte är något han gör speciellt ofta... Iallafall inte i långpäls! Men nu när han är korthårig blir han inte för varm på samma sätt och är därför mycket gosigare <3

Mitt frukostsällskap vareviga dag 👆🏼 

Nä nu ska jag läsa och sen sova. Är så förbannat trött idag. Och har ont i magen också, hoppas det försvinner under natten. Bjuckar på en fantastiskt fin bild på josen innan det är dags att stänga mina blå: 


Godnatt!! 
vardag | | Kommentera |
Upp