Julelistan

Hej, okej tråkigt inlägg för alla andra men som vanligt tänkte jag snickra ihop en liten önskelista här på bloggish för systrar och liknande att kika på inför jul. Den är ganska tråkig egentligen, vill ha:

- Handledarkurs för körkortet
- Betalt boende i Gdansk 
- Böcker från min önskelista på adlibris :)
- Läppstift i fin färg
- Ordentliga jeans eller presentkort på ställe där man kan köpa sådana, till exempel Carlings eller JC. Har noll koll på storlek numera så är nog bäst om jag går och handlar dem själv så småningom.
- Poncho, enkel svart eller mångmönstrad som typ denna.
- Ögonbrynspenna (mörk brun) eller sån brun ögonbrynscake-ögonskugga (eller vad man kallar det) + pensel
- Ansiktsmask eller ansiktsrengöring, bra sminkborttagning som inte torkar ur huden och gör rent på djupet
- Ny sån där boll-ljusslinga, alla mina har tröttnat. Helst i pastell :) 
- Ny klocka, till armen. Guld-brun med enkel vit siffertavla, typ såhär. Eller om man fick drömma, såhär.

Men risk för ändringar, uppdateringar och så vidare. Puss och god jul nu ska vi griljera skinka <3
vardag | | Kommentera |

uppdatering 11-11

hej! idag var jag åter igen på universitetet och hade handledarmöte. vi hade även med rickard på mötet, en kille som ska hjälpa mig med statistiken och att sammanställa enkäterna och göra de jämförbara med studierna från nederländerna. det känns bra men samtidigt stressigt, det ska ju vara klart om bara några veckor i princip och det känns som att det har rullat igång ordentligt först nu på slutet. det är liksom först nu som jag ens förstår vad jag ska göra eller nåt. haha. tar alltid selfie på universitetet av någon anledning. är väl all anspänning som går ut efter handledarmötet att jag känner att jag måste få utlopp för det någonstans, och instagram är alltid najs. 


lite såhär ser min uppsats ut nu. upprepningar här och var ("lättare kunna mäta", "lättare kunna se" "kunna se", gah får panik) men trots allt ändå en del av ett flow. det har känts bra de senaste dagarna. önskar bara att vi fortfarande var i oktober, jag är helt enkeöt väldigt stressad för att den verkligen ska hinna bli klar här under hösten. SUCK. nu ska jag föra in statistik i ett program, puss å hej!
 
vardag | | Kommentera |
Upp