mittinatten

hej! kort update bara. har hängt med så underbara personer på senaste tiden. världens bästa emmy igår, det slutade med hg, herregud vi är för gamla för sånt, men ÅH SÅ KUL vi behövde det!!!!!! och idag: vin och prat prat prat prat prat med magda och jag ville bara inte att kvällen skulle ta slut!?? vi hade så mycket att prata om, diskutera, validera, utvärdera!!!! ååååh älskar att jag har så fina människor i min närhet som verkligen breddar mig som människa. som utvecklar mig, utbildar mig, ger mig något av att umgås med dem, samtidigt som de är BÄST. puss på er, godnatt, jag tar morgondagens jobbpass!

<3333
vardag | | En kommentar |

You just kinda wasted my precious time :)

lyssnar på bob dylan i höstrusket. ärligt vem gör inte det nu, idag?? så fint och värdigt att han fick nobelpriset. kan inte tänka mig någon bättre. hans texter är nog så nära poesi jag någonsin har kommit, jag är så dålig på att läsa vers, men hans texter har jag gett mig på. suttit ute i solstolen på baksidan hemma på svaltingvägen, dagar efter skolan i högstadiet, med den stora tjocka boken med bob dylans texter och faktiskt BERÖRTS. så fint ändå. här är en av mina favoriter:


I ain't sayin you treated me unkind, you could've done better but I don't mind, you just kinda wasted my precious time, but don't think twice - it's all right

bästa sarkastiska, trevliga, hatlåten :) <3. vilken är din bästa låt eller text av bob dylan?

kunde inte sova inatt. jag som alltid somnar med boken i nyllet, och pierre får släcka lampan och ta bort boken, kunde inte somna trots att jag låg och läste flera timmar i sträck. så konstigt ändå, att kroppen är så van vid tryggheten det innebär att ha en annan person nära inpå varje kväll att när den personen inte är där så finner man inte ro. pierre hade också legat vaken, gått upp och ätit frukost klockan fyra för då gav han upp. jag hämtade en skål popcorn vid ett-snåret. tur att jag inte hade jobb eller skola idag, hade nog somnat ännu senare om jag också hade den stressen..!

och ikväll ska jag till emmy! längtar. ha en fin fredag compadres!
vardag | | Kommentera |

gräsänka

hej! pierre har åkt upp till borlänge och ska vara borta ända till söndag och jag får lite vibbar från förra året såhär i kvällsmörkret. ska ärligt säga att jag är SÅ glad att vi inte längre är särbos, var en ganska påfrestande höst förra året och jag är inte säker på att jag hade orkat ha det så hur länge som helst. men en helg kan han väl få vara i dalarna, okej då ;) jag har bokat upp mig under tiden så att det inte ska bli allt för ensamt (sen tycker jag ju visserligen om att vara ensam också, hehe) - ska hänga med emmy och laga mat/dricka vin imorgon kväll och gå på aw med magda på lördag! känns bra och kul och bra och kul. jag har fria händer med maten imorgon, tror det kommer bli något så spännande som.... trumvirvel... TACOS!!! pga det är så gott, men vi får se, imorgon kanske jag är sugen på något helt annat! 

 
har ätit soppa och macka till kvällsmat, har tvättat och städat och klockan är "bara" åtta... läsa i soffan resten av kvällen? taget <3 GODNATT!
vardag | | Kommentera |
Upp