You just kinda wasted my precious time :)

lyssnar på bob dylan i höstrusket. ärligt vem gör inte det nu, idag?? så fint och värdigt att han fick nobelpriset. kan inte tänka mig någon bättre. hans texter är nog så nära poesi jag någonsin har kommit, jag är så dålig på att läsa vers, men hans texter har jag gett mig på. suttit ute i solstolen på baksidan hemma på svaltingvägen, dagar efter skolan i högstadiet, med den stora tjocka boken med bob dylans texter och faktiskt BERÖRTS. så fint ändå. här är en av mina favoriter:


I ain't sayin you treated me unkind, you could've done better but I don't mind, you just kinda wasted my precious time, but don't think twice - it's all right

bästa sarkastiska, trevliga, hatlåten :) <3. vilken är din bästa låt eller text av bob dylan?

kunde inte sova inatt. jag som alltid somnar med boken i nyllet, och pierre får släcka lampan och ta bort boken, kunde inte somna trots att jag låg och läste flera timmar i sträck. så konstigt ändå, att kroppen är så van vid tryggheten det innebär att ha en annan person nära inpå varje kväll att när den personen inte är där så finner man inte ro. pierre hade också legat vaken, gått upp och ätit frukost klockan fyra för då gav han upp. jag hämtade en skål popcorn vid ett-snåret. tur att jag inte hade jobb eller skola idag, hade nog somnat ännu senare om jag också hade den stressen..!

och ikväll ska jag till emmy! längtar. ha en fin fredag compadres!
vardag | |
Upp