Så SKÖNT

Alltså SKÖNASTE grejen, den 7:e januari får jag gå hem från jobbet pga fick igenom min ansökan om gravidietspenning. Det anses visst som ett tungt jobb att stå i butik och ja, det blir värre och värre ju större magen blir. Äve om det än så länge definitivt inte är ohanterligt. MEN trots allt typ skönaste grejen på jorden att jag då får gå hem och... bara vara?! innan Lillan kommer. Känns helt overkligt! Har vi tur kommer hon försent också så jag får vara ledig ännu längre, hehe. 


Häromdagen var vi ute och hälsade på i Louises och Viktors nya hus (!!!) och klappade på deras nya taxvalp (!!!). Jag är endast lite asmycket avis. Om du inte visste det bloggen så ska Louise och Viktor ha barn två veckor efter oss, är inte det sjukt? Och väldigt, väldigt kul!

Den här arbetsveckan var sådär lagomt lång. Två dagar, tycker det borde vara standard. Nu ska jag gå och sova tror jag pga har tröttnat på att vara vaken. Puss!
vardag | | Kommentera |

Första advent

Hej bloggis! Första advent idag. Jag har druckit kaffe, lyssnat på julmusik och tänt ett ljus. Även öppnat min kalender från Rituals, fick ett doftljus som jag tände så nu har jag ont i huvudet för att det luktade så starkt :( Är så tråkigt att jag är ensam i den här familjen på två om att kliva upp på morgonen och äta en mysig frukost! Nu var Pierre visserligen på jobbfest igår så han förtärde pizzarester i sängen, men helt ärligt, han hade typ hellre gjort det även om han inte varit bakis än att kliva upp och dricka kaffe sittandes vid ett bord. När detta skrivs klockan 13.11 är han fortfarande sängliggandes. Tur för honom att jag och hundarna redan gått runt vattnet och runt vattentornet för annars hade han nog fått torka kiss i vardagsrummet vid det här laget... 


Bild ovan på min ensamfrukost. I mars kommer det ju om allt går som det ska ytterligare en liten person i vår familj, jag hoppas att hon kommer att brås på mig och vara en frukostmänniska. Jag hoppas även att hon blir en bokmänniska men är orolig pga skärmar lockar ju ofta mycket mer och de finns ju överallt nuförtiden. Men det löser sig väl på ett eller annat sätt, vill hon så hemskt gärna ha en skärm i ansiktet kan hon ju få en läsplatta :) Genius me.

Vi har faktiskt redan både beställt, betalat samt hämtat hem vår vagn. Ovanligt för några med världens sämsta framförhållning som vi två, men ibland kan även den brunaste bajskorven glittra i solen, ni vet. Vi vill helt enkelt öva lite med hundarna innan vi har en liten människa liggandes där i:

 
Det gick faktiskt riktigt bra! Nu inser även jag att det ser lite risky ut med en russel fastknuten i en vagn på det där sättet men det var endast för fotot, jag lovar! 

Den här veckan som kommer har jag kompledigt enda fram till fredag om allt går som det är tänkt! Vilket det säkert inte gör men jaja. Jag har ingenting speciellt inplanerat och det är jätteskönt men också lite stressande? Känns lite slöseri med dagar att inte göra någonting av dem. Kommer väl ångra mig bittert när jag läser detta sedan i april eller maj nästa år kan jag tänka mig. 

Nu ska jag läsa ut min dåliga bok (Begravd jätte av nobelpristagaren Kazuo Ishiguro)  och sedan ska jag kanske spela tvspel, kanske träna, kanske sova, kanske inter göra något speciellt! Hurra!


Puss!
vardag | | Kommentera |

Önskelista inför jul 2017

Hej, det är december och dags för den årliga julkalendern! Kom på mig själv med att söka igenom bloggen efter mina tidigare för att dels få tips på vad jag skulle vilja önska mig igen och också för att få tips på vad mina systrar och liknande skulle kunna vilja ha, så då kan jag ju lika gärna göra nästa juls amanda en tjänst och publicera någon form av önskelista. Here goes. 

Prenumeration på bok-box, från exempelvis Page Habit. Fick tips på denna sida från LitteraturGäris på facebook, tyckte den såg riktigt fin ut. Vill då ha horror, young adult eller mystery. 

Ny sån sponge till att lägga foundation + även en bra, ljus foundation, bronzer,
ny ögonbrynspalett eller penna. Den från förra året är snart slut! Röda/rosa läppstift. Sminkrelaterade grejer is the thing in my world atm uppenbarligen. Känns logiskt iom att jag antagligen inte kommer sminka mig speciellt mycket ALLS under nästkommande år men whatevah.

Det roligaste jag vet ÄR helt ärligt att få böcker. Denna punkt återkommer år efter år på listan men brukar sällan uppfyllas, kanske för att folk tycker att det är tråkigt att ge? Om det är svårt att komma på titlar så önskar jag mig till exempel The ballad of black Tom, The Haunting of Blackwood house, och även alla andra titlar i min lista på adlibris. Älskar också att få tips genom att andra ger böcker som de själv gillar, trots att det kanske inte är något jag skulle ha köpt till mig själv. Har börjat läsa mer och mer på svenska, så jag önskar mig gärna svenska eller översatta böcker också.

Seriealbum exempelvis Trasher, Harrow County.

Stövlar. Har storlek 39.

 
Ringen på bilden ovan! Härifrån: http://eljestshop.com/shop-1/kvinnoring

Brandvarnare som ser ut som en liten fågelholk.

En bra inpackning till håret.

Hundvalp.
vardag | | Kommentera |
Upp