En lördag med dop, brädspel och Petter

Häromdagen hade jag en så himla fin dag. Vaknade och var inte alls sugen på den för jag är ju osocial och sådär, men är så glad att jag inte sjukringde in mig som jag hade planerat långt in på dagen....


Det började med att vi klockan 13 var ett himla fint gäng på dop i Mikaelskyrkan i Ryd. (De som inte riktigt syns på bilden är Jesper och Linda och lille Theo som satt bakom oss, och Kina som satt bredvid Pierre).

Det var nämligen Stoffe och Amandas lilla Ella som skulle döpas! Det var väldigt fint och stämningsfullt, och herregud de har verkligen världens sötaste lilla troll <3 Så häftigt (och lite ångestigt) att många av ens bästa vänner börjar bli föräldrar nu...

Sen på kvällen hörde jag ryktesvägen (eller ja jag frågade Gustav) att Rasmus och Charlie skulle stanna ytterligare en dag och att de skulle ses på kvällen hemma hos Gustav och bli undervisade av Jesper i brädspelets ädla konst. Jag bjöd in mig själv pga sådan är jag, haha. Nä men Pierre skulle till Norrköping på studentgalej och jag ville så gärna fortsätta att umgås med de här fina vännerna när tillfälle ändå gavs. Vi ses ju inte så ofta längre. Så Jesper kom förbi och hämtade mig på kvällen, och jag bjöds på Rasmus pappas klassiska recept på fisksoppa (såååå god!) och sedan tog ett långt spelparti vid. SÅ roligt var det! Tyvärr förlorade vi men det gjorde ingenting. Efter det bestämde vi oss för att åka till Kårallen, för Gustav är gammal DC och har guldkort med inträde för all framtid. Just den här kvällen spelade Petter också, och jag var först inte så sugen på just konserten, men så när vi väl stod där inne på dansgolvet var det SÅÅÅÅ KUL. Han spelade Repa skivan och massa gamla klassiker vilket värmde mitt gamla tanthjärta <3 Sedan placerade vi oss i Hålet och satt kvar där till efter fyra (Petter var nere hos oss en sväng också, mest för att signera väggen, men han var ändå bara ca 2 meter ifrån mig! Coolt va, hehe). Dansade till gamla dängor och bara hade det så fantastiskt kul <3 Hittade verkligen en ny favoritperson i Charlie också, att vi inte insett det tidigare? Bästa som finns när man hittar nya favoriter ju! 

TACK för världens bästa kväll mina fina gamla bästa vänner! Love you all ---> SKÅL :*
vardag | | Kommentera |

88 inlägg

gud. jag har 88 inlägg i utkast ser jag nu. 88 som aldrig såg solen. jag kanske nån gång borde sammanfatta dem i ett inlägg. känns så sorgligt att det är rader och meningar som jag öst ur mig men som jag sedan inte delat med någon, utan att de bara ligger i nån himla limbovärld och existerar fast ändå inte. de allra flesta var från 2008-2011 så de kan ju anses vara preskriberade nu. 
vardag | | Kommentera |

Oldie: Semester 2016, Linghem

Oj! Hittade det här inlägget under "utkast", dvs bland inlägg som jag påbörjat men aldrig avslutat? Kommer antagligen inte skriva klart det så jag publicerar det halvdana inlägget som jag hittills hade knåpat ihop när jag av oklar anledning avbröt mig. Here comes:


13/8 2016:
På något sätt måste jag ju "trots allt" dokumentera allt härligt som hänt under semestern så jag får försöka ta det en gång och en "aktivitet" i taget. Kronologisk ordning is the shit så vi börjar helt enkelt med linghemsvistelsen, eftersom det var det som jag inledde min semester med.
 


Först åkte jag ut själv över helgen. Julia skulle komma först på måndag, och mamma och pappa for iväg till Söderköping över helgen så jag hade huset för mig själv. 
 


Kände dock inte för att sitta ensam ute i linghem hela kvällen, så jag for in för AW med Magda, John och Emelie! Vi firade in att semestern börjat, för mig 🙃
 

Sen kom Pierre ut och sov med mig för han hade varit på Bråvalla så jag var egentligen aldrig speciellt ensam hemma. Vi tog en sväng runt ärtrundan, i olycksbådande väderlek. Som tur var klarade vi oss undan regnet!
 

Sen kom julle hem på måndagen, hurra!! Vi hade huset för oss själva för mamma och pappa undvek oss och for direkt till Gävle efter Söderköping. Vi gav oss ut på svampjakt som knappt genererade några svampar alls pga de har röjt bort all vår skog :((( Men några hittade vi iallafall, se bild för bevis!
 

Vi hittade varsin likadan tröja i skåpet och sedan hade vi på oss dem hela veckan. 
 
 
👯🍻
 

Eftersom Leca-skogen ekade så tomt på svamp lånade vi varsin cykel och for iväg på jakt efter nya svampställen. 
 

Några svampar hittade vi iallafall :)
 

Every night we spent in the garden med diverse drycker, hundar samt böcker. Vi snackade mer strunt än läste dock.
vardag | | En kommentar |
Upp