Äntligen fungerar blogg.se-appen!

Ååååååh äntligen verkar blogg.se-appen fungera ordentligt i min telefon! 💪🏼 har inte kunnat lägga in bilder tidigare, så tog till sist bort appen i ren frustration. Men nu har jag skaffat ny telefon och då passade jag på att ladda ner appen på nytt och nu verkar det fungera! Vi kan testa att kika på vad jag gjort de senaste dagarna:

Var hemma ho Louise ikväll och kurerade henne efter att hon opererat foten. Lät henne se på när jag drack vin, tända en brasa åt mig och beställa pizza. Bland annat 😏 Mycket fin kväll trots sjuk vän!
Igår hade vi en liten spontan Aw på Horse & Hound, och två av mina bästa tjejer var där! Magda och Karla. Karla alltså <3
Jag och karla tog en selfie. Hon är sjukt bra på att vara med på bild! Bara min telefon som inte riktigt kunde leverera. Tur att jag har en ny nu ;)
Idag innan jag for bort till Louise passade jag på att spa-a lite och testa nya telefon-kameran. Den var ok!

Nu ska jag dock bädda ner mig i sängen och ladda batterierna inför den viktiga dagen imorgon. Är sjukt nervös. Längtar till imorgon kväll när det är över och vi ska på middag hos örnen och Irma. Smell you later! 👋🏼

vardag | |
Upp