En dag i Motala

Just nu har vi det rätt bra. Pierre har inte så mycket skola (ett fysiskt skoltillfälle denna vecka, om än en del hemarbete) så vi har desto mer tid för varandra. Eller framförallt, för flytt och renovering. Eftersom det började bubbla sig i tapeten när vi började måla över den fick vi ett bakslag och var tvungna att låna en tapetborttagare och ägna en hel dag åt att riva ner gamla tapeter, för att sedan spackla och NU är vi äntligen tillbaka på stadiet där vi typ började och kan återigen måla. Därför ligger vi efter i planeringen. Nåväl, idag tog vi oss trots det tid att åka en sväng till Motala för att hälsa på mormor! Vi bjöds på stek och en hel påse med barnkläder, och fick även med oss en väldigt fin korgvagga hem till knyttet <3 Sedan tittade vi på VHS från när vi var i Östhammar 1990 och 1992 och Pierre hjälpte henne med hennes tvättställning som ramlat ner. Mormor alltså <3
 
(null)
Mormor i soffan med grabbarna. Hon var så glad att Zach ville ligga i hennes knä, och Ossi var inte sen att lägga sig på andra sidan. "Livet är inte värt att leva utan hundar".
(null)
Bild från de gamla skraltiga VHS-rullarna. Ola och jag ser ut som att vi är målade av Carl Larsson?
Nu är vi iallafall hemma igen och Pierre har blivit manssjuk. Planen är att åka ut till Linghem imorgon men det beror väl på hur dålig han är då, haha. Nu ska vi iallafall sova! Puss!
vardag | |
Upp