Slutet på 2017 och början på något nytt

Mitt nyår i år var ganska ovanligt mot hur jag brukar fira nyår. Eller, nyår är ju oftast fest och stojigheter. I år var det lugn och ro på Svaltingvägen och det var SÅ SKÖNT. Somnade till och med innan tolvslaget men mamma var ivrig att se raketer så jag vaknade av att hon sprang uppför trappan för att titta från det andra rummet på övervåningen, så då gick jag dit också. Och pappa kom upp. Så stod vi där och jag var gnällig pga vaknat precis och är lite allmänt gravidgnällig hela tiden men trots det var det väldigt fint. De skålade i cava och mamma sa glatt att hon såg så mycket fram emot att bli mormor. Det var ett fint ögonblick.

 
Innan dess hade vi lagat middag tillsammans, alla ansvarade vi för varsin rätt. Mamma gjorde förrätten, pappa varmrätten och jag efterrätten och medans vi åt poängsatte vi rätterna. Jag tror vi alla fick samma poäng i slutändan för alla gav sin egen rätt högsta betyg. Och de andras också.

(null)


Året 2018 kommer bjuda på många nyheter och överraskningar. Dels slutar jag ju på GameStop på lördag. Sedan har vi sagt upp lägenhten och kommer flytta till Linghem. Och sist men inte minst så kommer det ju en till familjemedlem i mars, vilket är helt otroligt sjukt och nära i tid.... dvs ångestigt. Men ja det kommer bli bra, det måste bli bra, herregud jag gör ju det här med världens bästa kille så vad kan gå fel? 2018 kommer helt klart bli ett spännande år.  

vardag | |
#1 - - Carro W:

Wow Amanda! Vad härligt med flytt!! Är det hus eller lägenhet?? LYCKA till med bebelinon!!

Svar: Det är ett radhus! En trea så det är inte så stort men större än det vi har nu! Ett första steg iallafall :) tack!!
amandahildur.blogg.se

#2 - - Charlotte :

Det känns helt sjukt inför ett föräldraskap för det går ju liksom inte att greppa grejen, men jag kan berätta att det löser sig och att det blir bra hur det än blir. Man matar barnet och försöker att inte tappa det (barnet och förståndet) och så är det lugnt. Kram på dig!

Svar: tack! <3
amandahildur.blogg.se

#3 - - E:

Ser fram emot att följa er fina lilla familj kommande år <3 kommer bli fantastiskt!!!

Svar: <3
amandahildur.blogg.se

Upp