klaustrofobisk, mysig verklighet

lever en så konstig verklighet nu. till viss del mina drömmars bästa verklighet, med "ensamma" dagar att fylla med vad jag känner för. tv-spel, böcker, hundpromenader, träning. men samtidigt har jag en liten brutta vid min sida som liksom sätter agendan. vilket begränsar utbudet något. och även om hon är rätt lätt att flytta på och ta med på äventyr, så är det ett gaska stort projekt att ge sig iväg och hitta på saker. så jag går mest här hemma mellan våra väggar och väntar på att pierre ska komma hem så att pusslet med hundar, mat, elli osv blir lite lättare att lägga. det resulterar dock i lite panik och ångest eftersom jag vill NJUTA av de här dagarna istället för att kolla på klockan? asch. det är lite rörigt med känslorna, om jag gillar det eller inte. kasnke behöver man inte göra det ena eller det andra. det är väldigt skönt och mysigt att vara hemma men på samma gång frustrerande och klaustrofobiskt. och så måste det kanke få vara.
vardag | | En kommentar |

Långdag

Idag blir det ett styrkeprov här hemma. Pierre jobbar kväll, så från 11-21 kommer han att vara hemifrån. Vilket innebär långpromenad och kvällspromenix med hundarna, ensam ratta lunch och middag och på samma gång underhålla lillan (som förvandlas till den ökända Gnälli om kvällarna). Men hörrni det här ska gå kanoners! Det är ju sverigematch och allt, jag och Supportern ska heja på sverige tills vi blir blå!
 
Supportern.

Imorse fick vi överraskningsbesök av Ola! Så gulligt, han svängde förbi när han hade hämtat lite grejer till jobbet hemma hos mamma och pappa. Kommer in och säger hej <3 Blev helt rörd.
vardag | | Kommentera |

Helt plötsligt blev Ellis liv lite rikare <3

Har gått och bävat ett tag för att jag inte kunnat lista ut hur man bäst frågar om någon vill vara ens dotters gudmor. Har pendlat mellan att skicka kort, styra fin middag eller beställa nån fin bild. Kom till sist fram till att det bästa nog bara är att fråga. Den förfrågade måste ju känna att den har en ärlig chans att svara nej! Styr man upp det allt för mycket kanske det känns jobbigt om man av någon anledning inte vill ta sig an uppdraget. 

Så idag skulle jag fråga. Om Emmy kanske skulle kunna tänka sig att bli Ellis gudmor. En finare person kan man nämligen inte ha. Världens största hjärta, världens roligaste, världens bästa helt enkelt. Men gud, det kändes som att fråga chans. Var nervös och blev fnittrig. Men till sist så <3 och hon sa ja! Haha även det låter som en chans-frågning. Så kul, nu kommer Elli alltid ha Emmy i sitt liv. Någon som kan lära henne allt om hur man rullar fram (Gomorron Cap min alldeles bästa vän), om hur man tar tre sekunders-pauser för att njuta och hur man kan äta ett helt paket kräftor alldeles själv. Och om hästar och annat viktigt. Hon har förresten även fått en gudhäst, Bello! <3 Helt perfekt alltså. 

(null)

Så glad att du vill vara Ellis hedersmoster Emmy ❤️ Älskar dig!
vardag | | Kommentera |
Upp