Due Date 7/3 2018

hej världen! idag är ingen vanlig dag för idag är ellis födelsedag. eller, ellis BERÄKNADE födelsedag. det har inte kommit någon unge än, och ska jag utgå ifrån vad min kropp ger för signaler så kommer det heller inte komma någon. jag känner nada och har sovit nästan hela natten lång utan värktabletter vilket är ovanligt och vilket tyder på att kroppen typ snarare gått TILLBAKA i utvecklingen alternativt vant sig vid detta enorma 90-kilosstadie nu. jag är dock trött på det. igår började jag hosta och så kom det helt plötsligt kräks i hosten, på magen och på ossi som låg i mitt knä. HÄRLIGT. la handen för munnen och sprang till toan, och där satt pierre och bajsade såklart... men!! tur då att vi numera har två toaletter, så jag kunde ta den andra! mådde sedan lite småilla hela dagen igår, och kände mig också lagomt ofräsch förstås. 

tippningarna har börjat nu också! vi kan direkt säga att pierre iallafall hittills har ett fel, han gissade på den 6:e och den dagen har ju nu passerat. det var dock för att det var enda dagen han hade skola på så han tyckte det vore så typiskt om hon skulle komma då. sen visade det sig att han har skola idag OCKSÅ så han är i skolan as we speak och fram till 13, men jag kan inte tänka mig att det skulle dra igång under den tiden. imorgon kommer listerna till sovrummet och zach ska till frisören så förhoppningsvis håller hon sig i magen även då, trots att jag vet att josefina hoppas att hon kommer imorgon. det är dagen som hon har tippat och dessutom internationella kvinnodagen så det vore ju inte helt dumt att klämma ut en dotter på den dagen!

 
aja. annars spelar jag mest tv-spel och äter onyttiga grejer och mår halvkasst. det är mina dagar i princip. värre kan man ju ha det, antar att det kommer efter födseln. snark. igår handlade jag grejer för 500 kronor på apoteket, i förebyggande syfte ifall inte amningen fungerar. vem är jag ens? ska jag bli någons mamma? jag vet inte om det är ett ansvar det är klokt att ge mig, men nu är det för sent att ändra sig. nu ska jag spela evil within och hoppas att det skrämmer ut ungen. puss!
vardag | |
Upp