i väntan på att håret ska färgas klart..

..snor jag lizas lista.

dagens humör: har verkligen pendlat. först var jag glad, för pappa gjorde jättegod frukost. sen var jag stressad, för jag höll på att inte hinna till tåget. sen var jag uttråkad under kursintruduktionen, så jag satt och ritade istället. och efter det var jag glad när jag gick med axel till universitetet, men sen blev jag jättebesviken när jag inte fick nån biljett till drag&kinky-sittningen. jag som planerat rump-skak och allt.. sen har avslagenheten tagit överhanden och nu är jag trött.

 var är du just nu? jag sa just det; trött.
vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster: en trädgård (vår. och grannens. så okej; två trädgårdar) och på fredag och lördagkvällarna kan jag se när mina grannar tittar på porrfilm för de gör det på en jättestor plasmateve som sitter på väggen, precis så att jag ser jättetydligt från mitt fönster. det är så jävla kul.

vilken skiva ligger i din cd-spelare?: babyshambles - shotter's nation, förstås. den har spelats konstant sen skivsläppet. fy fan vad den är bra!

tv-program du senast tittade på: ehm.. tittade hemma hos peter igår, på typ aktuellt eller nåt. det måste ha varit det. annars var det säkert ztv. det är nästan det enda jag kollar på.
nummer fem i din samtalslista: samtalslista? fan då måste jag hämta mobilen.. förresten har jag nog inte ringt så många. bytte ju mobil i förrgår. men jag ska kolla. w8... så. innebär samtalslista uppringda nummer eller folk som ringt? iallafall ringde fred till mig för fem nummer sen. och jag ringde... jag har bara ringt två nummer. lisa en gång och så peter.
nummer fem i din sms-inkorg: HAHA otur, lite nervös där, men det blev det tråkigaste i hela inkorgen; från mamma: Nu sitter vi på las ramblas i strålande sol. Vi beställde en stor starköl och fick in en hel liter! Puss och Kram".
stad som gör dig nostalgisk: motala. haha. östhammar. eller det kanske bara är en by? hmm.
en låt du inte kan höra utan att tänka på dess musikvideo: ayo technology. fiffan. den videon är så förbannat dålig.
vem saknar du?: stina stina stina kom hem..
vad saknar du?: jag vill ha en pojkvän! och så saknar jag en biljett till kinky.

låt du gått och nynnat på idag: HAHA, Portos Visa (jag vill börja gaska, var faan är min flaska..) och Fritiof och Carmencita. Heela tiden.
tre saker du behöver: behöver? mer pengar. ska ju faktiskt göra en hel massa saker och pengarna räcker inte till. annars vill jag ha en ny mobil och en digitalkamera. men jag behöver det inte.

tre saker du vill ha men kanske inte behöver: jahaa dom kanske skulle passat bättre in här, kameran och mobilen.. haha. säg att jag behöver ha min bästa vän lite närmre och en pojkvän däruppe då. men då har jag svarat det på två. tråk.
din första olyckliga kärlek: gaaashhhh... eeh... riktigt jävla olyckliga kärlek är väl thompa c.. men första olyckliga? alltså jag blev ju olycklig när martin dumpade mig.. men det var ju lycklig "kärlek" när vi var ihop.. så.. je ne sais pas..

tre låtar du relaterar till något ledsamt: chans - kent. en svår och jobbig grej - lars winnerbäck. don't think twice, it's allright - bob dylan.

tre låtar som får dig glad: hela elephant-plattan är jättebra att avreagera sig med. men, tre specifika låtar.. ehh.. läxlåten!!!! (som tobbe ska skicka NU!!!! :D) den heter visst now we are free remix eller nåt.

tre låtar som gör dig nostalgisk: men herregud. vem bryr sig? ehm. men GES - en jävel på kärlek, ulf lundell - chans (yep det finns en låt som heter så med honom också..) och thåström - hon och han. bland andra.
har du mycket skor och kläder?: kanske. det beror väl på vad man jämför med.
vän du senast träffade: axel.

vad tycker du om din mamma: jag älskar min mamma, hon är störd och skitkul. nu saknar jag henne också för hon är i barcelona..
tre låtar som får dig att tänka på fest: hon är förälskad i läraren, läxlåten och stad  i ljus med tommy körberg.

tre låtar du gärna dansar till: dom där över.

bästa konsertupplevelse: vet inte riktigt. tycker alltid att den senaste konserten jag var på var den bästa..

film du senast såg: ingen aning. jag såg en kort barnfilm häromdagen. nån charles dickens-grej.. elddonet. hah.
vem känner dig bäst: ola, mamma eller bobby, vet inte riktigt. olivia känner mig rätt bra också.
din äldsta vän: vetifan. jenny, men vi är ju inte så nära vänner längre. man får väl inte svara mamma. men olivia, då.

vi avslutar med en äckligt snygg bild på jack & meg.

image40
ge mig jack?
vardag | | 2 kommentarer |
Upp