tonårskaramell.

imorse vägrade jag kliva upp ur sängen för allt kändes så jobbigt. jag har en sjukdom som ligger och trycker någonstans i kroppen men den vägrar ge sig till känna, den bara ligger där den är och gör min kropp irriterad för att den aldrig kommer fram och hälsar. jag menar, hellre att jävelskapet slår till med full kraft så man kan sparka ut den på bakgården inom några dagar än att den smyger som katten runt het gröt och gör mig halvkass i en månad liksom. så imorse bestämde jag mig för att helt enkelt ligga och vänta ut den.

men nej, inget hände. jag blev visserligen sjukare inatt och orkade deffinitivt inte masa mig iväg på föreläsning, men den har hittils inte tagit mig med storm så att säga. så när jag tröttnade på att vänta drog jag med mig mattias på promenad till ryd och det skulle jag kanske inte ha gjort, för nu har jag skavsår på ena lilltån, men vi fick iallafall en del uträttat. vi lämnade in cykeln på lagning till cykelturken, vi var en sväng förbi amanda håkansson så jag kunde låna mckay av henne (jävla trekilosbok som jag sedan fick kånka hem till irrblosset) och sedan gick vi förbi anna och blev bjudna på kaffe. och för att förhindra eventuella brända kalorier från att förbli brända, så köpte vi pizza på vägen tillbaka. och sen tittade vi på house och jag kände att jag alltid vill vara sjuk, fast helst inte en vecka innan tentan..

jag har skrivit en önskelista nu! det börjar faktiskt dra ihop sig, snart snart snart, om en vecka, får jag handla på systemet! jag kliver upp från tonåren och blir en två nolla! häftigt. den sista veckan nu ska jag verkligen sulta ut det sista ur tonårskaramellen.
vardag | | Kommentera |
Upp