shopahooolic!

jag är fortfarande så shoppingsugen att det nästan är farligt och linköpings shoppingutbud suger rööööv så suget avtog inte alls när vi idag strosade runt på gatorna som bakfulla zombies (oh katjing aslång mening). letar nu frenetiskt på the interwebb för att försöka hitta något som stillar mina nerver men inte heller det går speciellt bra, vill ju inte handla något bara för att handla liksom. väntar på loonie som är hemma hos sig och duschar och uträttar ärenden, börjar tröttna på att vänta, vill umgås nuuu! känns som att det var miljoner med år sedan mattias åkte, skiftet tar aldrig slut.. usch, jag skulle aldrig klara av att bo ensam.

frukosten intogs på donken och min disciplin gnuggades ner i marken med fettiga skosulor. darn, om jag vill komma i mina gamla jeans måste jag börja ändra mina vanor! suuck. äta rätt, motionera, sova. hur jävla svårt kan det egentligen vara!?
dock hade vi så sjuukt kul och satt och skrattade åt allting som vi kunde dra oss till minnes från gårdagskvällen.
"jag ska tömma dig!" - lätt roligaste kommentaren. a la valle, for sure.

åh, nu ringde valona! hon föreslog värsta mysiga grejen; baka! soft, hoppas vi kommer på något spännande bakverk. är nämligen sjukt trött på kladdkaka.

så nu ska jag gå till hemköp och köpa ingredienser till bak. och by the way; bilder från igår kommer imorn när mattias återvänder från den hemliga orten med kameran.
vardag | | 2 kommentarer |
Upp