vaskar pengar och älskar vinterstudion

igår skulle jag typ inte handla nånting så därför handlade jag två par skor och inpackning till håret, slingblondering och tusen andra produkter. självinsikt någon? och efter det handlade jag mat för i runda slänger tusen kronor. men nu har vi iallafall mat och jag har iallafall skor och vem behöver pengar då? 

sov riktigt jäkla dåligt i natt och det är jobbigt eftersom det börjar bli en vana. eller vad man ska säga. det händer oftare och oftare, och jag som aldrig tidigare haft sömnproblem förstår inte riktigt vad det är som händer. 

nu ska jag iallafall en sväng till skolan för att kolla om någon har sökt ÖF och sedan gå på seminarium och efter det är det möte. inte så vidare värst pepp men vad gör man inte?


och ett litet tillägg till gårdagens inlägg. matilda påminde mig om att det finns fler hjältar på plats vid skidvm i oslo: de freakin awesome grymma jäkla kommentatorerna!!!!!!!!! jonas karlsson har lätt slagit sig in på min giftaslista och anders blomquist är den bästa i sitt slag. älskar nördar, älskar när folk kan så otroligt mycket om sina ämnen. och att de samtidigt är glada och finurliga. så sjuuukt bra! (en miljon credpoäng även till pär elofsson, andré pops och jakob hård förstås!)
vardag | | 4 kommentarer |
Upp