stångåfestivalen 2011

det blev inget emmaboda för mig, hannes och ola. tågbiljetterna hem därifrån blev på tok för dyra så vi fick snällt stanna hemma. däremot vägrade vi ge upp idén på festival. kunde inte vi ta oss till emmaboda, fick väl emmaboda ta sig till oss! men i en något annan tappning. vi var ute på fredagen och vaknade således bakfulla och dräggiga på lördag morgon - precis som sig bör när man är på festival. det här var alltså ett inplanerat drag från vår sida, ska man på festival får man inte missa några detaljer! första ölen knäckte vi tillsammans med morgonkaffet och sedan satte vi på oss festivalstassen - jeans, converse, tjocktröja och regnjacka - och cyklade ner mot olas place för att hämta öl, bandspelaren simon och campingstolar. sedan valde vi ut en fin och avskild campingplats nere vid stångån och gick för att möta upp jesus som kom med tältet. efter det var festivalen igång!

första ölen knäcktes som sagt till frukosten. bakfulla och härliga som vi var beslöt vi oss för att inte duscha, det gör man inte på festival. vi struntade också i att ladda mobilerna för urladdade mobiler hör också till.

mums! eller?

stångåfestivalen 2011 - fina grejer dä! i bakgrunden skymtar campingen.

till vänster har vi festivalens allra fullaste deltagare. alltid var han värst: antastade förbipasserande, däckade, käkade av andras fyllemat, bajsade på stångåmonumentet - till sist klipptes bandet.

calle klättrade på minnesmonumentet och den sura vakten funderade på att slänga ut honom.

när vi hållt igång festivalen i över 8 timmar gick vi till nationernas hus och dansade till fredrik strage som vände plattor på sweat!. fantastiskt var det, han var så himla härlig att titta på. nördig, peppad och glad. gotta love it. stångåfestivalen var ett så sjukt bra initiativ, hoppas festivalen är öppen nästa år också. tyvärr ställde smk in, men johnny cash ställde upp och framförde samma låt otaliga gånger. simon agerade också grymt bra coverband så vi klarade oss bra.
glädje | | 4 kommentarer |
Upp